Zeynep-aa Evet şaka gibi ama yattığımdan beri uyuyamıyorum saat oldu 05.14🤕ağliycem🤕🤕ben mi tek böyle hortlak gibiyim merak ettim bu saatte hala var mı uyuyamayan…
Bebekbekliyoruz Zeynep-aa 05.53 bende aynı durumdayım neredeyse 1 aydır gece uykularım tamamen bitti neyseki sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş son 13 gün kaldı doğuma
Anne18 Zeynep-aa Sorma sabahı ettik baksana sonra tüm gün baş ağrısı çek halsiz kal ayyyy Allahıö yardım et kaç haftalıksınız
Zeynep-aa Anne18 aynen öyle bende dediğiniz gibi oluyorum 😪 35+6 geçmiyo haftalar da hayırlısıyla bi dogursaydık bari😵siiiizz??
Zeynep-aa Ayssmom offf off çok fenalardayız🥴 bu düzensizlikle cocuk etkilenmiyordur insallah yaaa bende ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyorum gündüz gece hortlak gibiyim😵 bir gün sabrettim uyumadım hic gece uyurum diye yine uyuyamadım oturdum ağladım🙄🤦♀️
Ayssmom Zeynep-aa kıyamam yaaa ne uykumuz normal ne yeme içmemiz bende çok düşünüyorum ama yapacak bişede yok zorla uyunmuyorki birde doktora sormuştum bebekler anne karnında günde 21 saat uyurmuş belki biz televizyona dalmışken o uyuyor
Zeynep-aa Anne18 yaaa ayy kıyamam vallahi cok zor ya kusma bulantı hala aklıma geldikce 2.cocugu düşünemiyorum 🤕 haplar falan fayda etmedi mi 2.trimester da
Zeynep-aa Ayssmom ay inşallah valla gunduz az hareketli dediğin gibi uyuyolar sanırım ama suan neredeyse karnımı delip cıkacak ayakları sivreltti 😂
Zeynep-aa Anne18 ne kullandın canım ben zofer+prilam kullandım hala yatmadan içiyorum mesela ben yoksa 🤢🤢
Zeynep-aa Ayssmom çok üşeniyorummm açta değilim yaaa 😂 sen hiç yedin mi böyle bu saatlerde uyuyamayıp🤭