Merhaba, ismim Yasemin.. Ben de bekarken sol yumurtaliğimdan ameliyat oldum, portakal kadarmiş çikolata kistim ve sizdirmaya başlamiş. Aniden dehşet bir sanciyla hastahaneye kaldirilmiştim. Karnimi satirla kesiyor gibiydiler, sancinin tarifi bu.. Hastaliğim endometriozis imiş.. Girmişken rahim duvarimda çokça myom varmiş onlari da temizlemişler.. Çok acili bir süreçti. Aradan yillar geçti evlendim. Adet sancilarim dişinda ayrica aşiri gaz sancisi kabizlik da çekiyordum. Meğer kist yeniden oluşmuş, hatta bu defa sağ yumurtaliğimda da varmiş buyukçe ve bağirsağima çok yakin noktada olduklari için sancilarim bitmiyormuş.. Evlenince sanciyla kaç doktora gittiysem “gebe kalmaya çaliş sakin korunmayin, bir an once dene, olmazsa derhal kisirlik tedavisine başlansin” diye beni cok bunaltti.. Yaşim 30 bu arada, 29umda evlendim. Böylesi nasipmiş.
Eşim istemezken ben deneyelim ne olur diye tutturdum korkudan, düşünün.. Birkaç ay hastaliğimi düşünmeden evliligimi yaşadim. Kisa bir süre soğan kürü bile uyguladim, pek umudum yoktu. Zeynep Kamil’den randevu bile aldim kisirlik için değerlerim iyice incelensin diye.. Çaktirmadan solgar folik asit yutmaya başladim sabahlari, olur da tutarsa bir umut belki faydasi olur diye.. Aç karna limonlu ilik su içtim her sabah.. Kan dolaşimini rahatlatiyormuş.. Zamanla adet görmez oldum. Ona da ayri üzüldüm. Uzun sürünce eşim bir gün test alip gelmiş “denesene şunu bi” dedi.. Meğerr gebeymiş, doktorlara o kadar inanmiştim ki şok şok oldum ☺️ Rabbim affetsin, "O isterse her şey olur"u unuttum, lütfen lütfen caninizi sikmayin… Allah her kimin ne sikintisi varsa gidersin, isteyen herkese anneliği tattirsin, aratmadi Şükürler olsun.
#34uncuHaftamiz Nasipse Şubat’ta kavuşacağiz oğlumla teyzeleri, hayir dualariniza talibiz.. Çok selamlar☺️♥️