Merhaba kızlar burda eminim benim gibi çok doğum hikayeleri okuyordunuz sizde acaba benim nasıl olcak die Sadete gelim 😂 kızım tam 40 hastasını doldurdu geldi. Günü gününe sabah kalktım eşimi işi kaldırcaktım Hafiften sızı vuruyordu ama önemsemedim çünkü hastaneye gidip boş geri dönüyordum öle neyse uyudum. Eşimde kalkmadı Cuma’ya gidicem dedi. Öğlen gibi uyandım karsıklarımda bir agrı ama ne benzer öbürlerine kızlar ben yine takmadım kahvaltı falan derken esi topla sil süpür. Bide baktım kan geliyo hemen eşimi aradım koş doğuruyorm die ama hep kandırıyodum öle inanmıyo gelmi😂 neyse öle böle geldi kızlar muayene oldum 3 açılman var dedi senin doğurman saaat 4 te gittim hastaneye Gece 1 yada 2 dedi ben iyice gerildim sonra suni sancı takıldı sancılar çoğalmaya başladıkça Benim eller ayaklar titriyor ama nasıl allahım yardım et yardım et diyo biliyorum sadce başka hiç bişey diyemiyorum saçımı başımı yonasım geliyordu ama bu arada açılmam birden 5 birden 7 birden hop doğurmaya oldu ama kızlar kendime çok inandım normal doğum yapıcam die. Çok güzelde geçti yapabilirim dedim. Kızıma kavuşmak için 3 ıkınmada geldi güzel kızım şimdi yanımda ama agrılarım devam ediyo dikişlerim sızlıyo ama herşeye değiyor. Burdan tüm hamişlere dua ediyorum rabbim 1 avazda doğurmayı sağlıklı sahatli kucağına almaya nasip etsin herkese 🥰😘🙏🏻