Doğum hikayemi yazmak bana da nasip oldu çok şükür. 🤗🥰
Dün gece suyum azıcık geldi , akıntı zannettim.😒 Ama bu sabah uyandığımda yatagimi toplarken pijamamı ıslatacak kadar su geldi.Apar topar hazırlanıp çıktık annemle eşimde sonradan geldi hastaneye.Suni sancı vermeye başladılar.Acısı fena değildi ama 6 saatte 0 açılma ve bebeğimin suyu gelmeye devam ettiği için doktorum riske atmak istemedi ve sezeryan kararı aldık.🙃
Sondayi uyuşturmadan yaptılar.Aman aman bir acısı yok. Giyindik indik aşağıya derken spinal iğnesi yapıldı hiç hissedilmiyor gerçekten ameliyathane ekibim mükemmeldi.Güle oynaya girip çıktım diyebilirim.İgneden sonra bacaklarıma sıcaklık indi ve uyustu zaten. Çekistirme oluyor ama hissetmiyorsunuz kesinlikle sadece benim karnıma bastırdılar itiraf edeyim biraz nefes almakta zorlandım ama yine de rahattım bebeğin çok nazlı gelmeye niyeti yok dediler hatta 😂🤭
Sonra o ağlama sesi o bakış o koku .. Tarif edemem mis kokulu kizimi gösterdiler.Sonra o temizlenip babaya ben de dikişlere 😂 Ameliyathanede gülerek çıktım resmen ama itiraf edeyim uyuşma hissim geçince çok çok sancı çektim.Agri kesiciler bende etki yapmadı.İkinci dozu istedim yaptılar biraz kendime geldim.Size tavsiyem mutlaka bebeğinizi emzirin ben kızımı emzirdikce ağrılarımı unuttum.Bol bol öpün koklayın 🥰.Mis gibiler çünkü ♥️
Şuan da hastane koridorunda yürüyüş yapıyorum , yürüdükçe rahatlıyorsunuz.
Tek sıkıntımız sütüm gelmiyor kızım emiyor ama sütüm yok maalesef bu konuda fikirleri olan varsa dinlerim.Sorusu olan varsa cevaplarım elimden geldiğince. Uzun oldu kusura bakmayın 🤭🤭 Biz happy kidse geçiyoruz 🙅 🎊🎉🎉🎉