Hanfebyrktr Kizlar 34.haftadayiz karnım taş gibi çok gergin ve sert ve hareket etmede zorlaniyorum aynı şeyleri yaşayan varmı normal biseymi rahatlamak için neler yaptınız çok hafif yumsasa rahatlicam
Mry02 Hanfebyrktr galiba artık bebişin yeri çok daralıyor arada nefesim kesiliyor karnıma agrı giriyor bnmde
Mry02 Hanfebyrktr galiba artık yalancı sancı yalancı kasılmalar başladı sağlık ocagın daki ebe başlarsa korkma düzensiz olur demişti
Cicek33 Bende de oluyor normal otururken bir anda sertleşiyor nefesim kesiliyor galiba kasılma oluyor bu
Mry02 Cicek33 evet bazen çok az hareket ediyor galiba sırtını dönüyor diye düşünüyorum sonra düzeliyor yada yediğimiz şeyden de kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum iyi düşünelim iyi olsun cnm
Busra2095 Benimde öyle nefesim kesiliyor, hareket etmekte zorlanıyorum. Yatarkan zor dönüyorum karnımın alt tarafı ağrıyor sanırım normal.
spaceship Hanfebyrktr nst ye bağlanmanızı tavsiye ederim, belli olmuyor bazen o şekilde dedikleriniz sancı olabiliyor.
ssuleeyuce Hanfebyrktr benimde oyle. Onceden olurdu ama gecerdi simdi gecmiyo ve o kadar rahatsiz ediciki nefes alamiyom bazen. Ve karnimda tas bagli sanki huc rahat degilim 🥴