Pemberuyam_ Merhaba kızlar, 23 haftalık olan arkadaşlar kaç kiloda hamile kaldınız şu an kaç kilosunuz acaba? Ben çok mu aldım bilmiyorum merak ediyorum. 71 de hamile kaldım şu an 78 olmuşum. 23+3 haftalık hamileyim. Siz de durumlar nedir ?
kubrayzz_06 Pemberuyam_ bende aynı dertten muzdaribim 72yle hamile kaldım suan 78 kiloyum normal diyo doktor
Seva_sevaaaa Pemberuyam_ anlaşılan en yüksek kiloyu ben almışım 😂😂 54 kiloyla hamile kaldım şuan 65 im 26 hafta bide ben bu kiloyu 3 aydan sonra aldım kısa sürede 😭😭😭😭
archmom Pemberuyam_ canım işini görecekse ben 20 haftalıgım 53.5 ile hamile kaldım suan 55.3 kg oldum yaklasık 2 kg aldım . 🙏🏻
Pemberuyam_ kubrayzz_06 Sevindim canım normal o zaman , ilk zamanlar verdim hatta 18 haftadan sonra iştah arttı bende, şimdi de normale döndü şükür ama artık bebekten dolayı mecbur alınır heralde, büyüyorlar artık. Sağ Salim kavuşalım da inşallah 🙏
balkiz12 Biz daha 19 haftalığız 1 kilo almışız bakalım 23 haftaya kadar bi o kadarda biz alırız çok normal aslında sırf göğüsler gelir baya zaten bebek büyüyo sürekli suyu falan kilonun çoğu bunlar
Pemberuyam_ balkiz12 Aynen haklısın 18 den önce kilo verdim hatta daha sonra koku hassasiyeti filan azalınca iştah arttı tabi büyümeye başladık .😅
balkiz12 Pemberuyam_ ben bi kaç defa kustum ondada araba falan tuttu yemede zaten sıkıntı yok :) boğazım iyidir ama artmadıda henüz azalmadıda doktora sorduk bebek kilo alıyor daha iyi dedi :)
Pemberuyam_ balkiz12 Bebişler sağlıklı olsun da herşey gelip geçici, zaten hamilelik çok tuaf ben günlük takip ediyorum kilomu ,18 e kadar bir gün 2 kilo almış ,diğer gün 2 kilo vermiş görünüyorım takibe göre,sanırım kabızlık şişkinlik fln bile etkiliyor.
Hayat1234 29+0 69kiloyla hamile kaldım maalesef şuan 73 homini gırtlak yersem sonunda aliyorsun böyle 😁
Pemberuyam_ Hayat1234 Ben de diyorum sen yine az almışsın biz napalım🤦♀️ Ay boşver sağlıkla doğsunlar da veririz 😂
Pemberuyam_ Hayat1234 aynen bende canım ne isterse e🤭şunun şurasında ne kaldı 6 aylık olmuşum bile tadini cikaralim
Gamzeyldrmckr Bende şuan 23+2 yım 82 ile hamile kaldım ilk aylar çok zordu benim için 78 kadar düştüm hala 78 kilodayım sağlıklı olsunlar da varsın biz şişelim 😁😘
esraca20 55 ile hamile kaldım 50’ye kadar düştüm. Aşırı bulantı ve kusmam oldu. Hiçbir şey yiyemedim su dahi içemedim. Yatalak hasta gibiydim.Şuan 23+2 deyim bulantılarım azalsa da geçmedi. İştahım hiç yok. Bütün yemeklerden tiksinir oldum. Şimdiye kadar hamile gibi değil de bir hasta gibi hissettim kendimi.Diyeceğim şu ki tüm anne ve anne adaylarına ne olur kiloyu takmayın, tabiki dikkat edin ama takıntı haline gelecek kadar sizi üzücek kadar yıpratmasın kilo.İnanın iştah kadar güzel birşey yok..sağlıklı olun yeter ki. Gerisi Allah’ın izni ile hallolur. Yediğin yemeği zevkle yemek insanoğluna verilmiş bir nimet bence.Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli zamanında doğumlar nasip etsin.
Pemberuyam_ esraca20 Haklısın canım Allah tez zamanda şifa versin inşallah sana da, herkesin hamileliği faklı oluyo gerçekten. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişinizi zamanı gelince.
Yarencerenn 65 kilo ile hamile kaldım 60a düştüm kusmaktan şuan 23+4haftalık 62 kiloyum tok olarak aç karna 61,4 🙄 ben mi az yiyorum acaba birde kalp hastasıyım