Smyrhkn123 Süt ictim gecmiyo soda ictim gecmiyo Allahim baska turlu nasil gecer bu her gece ayni sey gavisconda iyi gelmedi bana 🥺🥺🥺
Merveku Smyrhkn123 Rennie duo şurup öneririm bana çok iyi geldi. Kana geçmeden sindiriliyor gebelerin rahatlıkla kullanabileceği güvenli bir şurup
1prensesgeliyor oykuduru21 salatalik sakin yemeyin daha berbat ediyor benden demesi. Köpürdüyor resmen mideyi. Rennie cigneme tabletide bana iyi geliyor mesela
Acemi_anne04 Smyrhkn123 canım rennie diye mide ilacı var onu kullanıyorum rahatlatıyor doktorum önermişti
Eavsar Smyrhkn123 yatmadan once meyve ve tatliyi kestim bir iki gundur oyle rahatim dene istersen bide cubuk kraker bastiriyor artik gaviscon banada etki etmiyor 😑
uykusuzbirben Smyrhkn123 yoğurt ayran salatalık iyi geliyo. Benmde çok yandığı için doktorun yazdığı prilam dr kullanıyorum rahatlatıyo
Ces Smyrhkn123 ayyy su an 18. Haftadayım ancak o mide yanmasını iyi bilirim ilk oğlumda çok çektim :( daha zamanı var başlayacak benim de çok korkuyorum çok kötü allahım :(
Cennetulmeva Smyrhkn123 çiğ patatesi rendeleyip suyunu sıkıp iç canım yada katı meyve sıkacagın varsa onda çek patatesi. İşe yarar muhakkak eğer yaramassa bir iki dilim ayva ye varsa evınde kardeşim bende yaşadım çok pis bişey
Eessrra Benimki hiçbir şekilde ne yapsam geçmek bilmiyordu geceleri uyumak haram olmuştu resmen. Ama lansor mide koruyucu içtiğimden beri çok rahatım çok şükür
Gizmolata Smyrhkn123 aylardır çekiyordum rennie duo şurup sağolsun rahatladım,sonunda rahat uyuyorum artık
Nurmine Smyrhkn123 damla sakız aromalı sakız çiğne bana bi tek o iyi gelmişti şurup falan hiç işe yaramadı.
Esoo0698 Smyrhkn123 Süt çok iyi geliyor yudum yudum. Bazen etki etmiyor bende yoğurt deniyorum iyi oluyor ha bide salatalık dene soğukken ye ama inşallah iyi gelir canım çok zor gerçekten
Smyrhkn123 Hepinize coook tesekkur ederim hepsini uyguluycam bide o surubu deniycem bakalim insallah rahatlarim 🙏🏼 Allah hepimizin yardimcisi olsun ❤