Ebrukkse bende 20.haftalarda yaptırdığm ayrıntılı ultrasonda 2 kordonlu çıktı. Kalbine baktrdk o gün çok şükür temiz çıktı. Ama işte 2 kordonlu.hatta çok korkutucu şeyler söyledi snrada amniyo sıvısı alalım dedi ama ben kabul etmedim. Benmde öğrendiğim günden beri içim içimi yiyordu netten araştırmaya çalştm ama bunla ilgili pek bşy yok sanrm. Ama Bi videoda uzman doktorun söylediği bşy dikkatimi çekmişti. 2 kordonlu olması tek başına Bi sorun değil demişti. Bunla beraber başka skntı lar varsa sorun olablr die. Yani erken doğma suyu azalma gbsbden. Burda veya başka İnternet sayfalarında böyle olup sağlıklı doğum yapan çok insan hikayesi okudum. Onları okudukça içim rahatladı. Tabi o günden snra hep dua ettm zikir çektim kuran dinletiyorum karnımdaki bebeğime. Çok güzel dualar var zikirlr var lütfen buna inanarak namazını duanı eksk etme derim ben kardeşim.sonuçta herşey Allahtan sen gönlünü içini ferah tutmaya çalış. Benm en iyi ilacım dua oldu.anca bu şekilde kendimi sakinleştrbldm. Hatta kendi doktorum bşy olmaz merak etme benim 2 kordonlu hastalarım çok oldu hepside sağlıklı doğdu dedi. E tabi anne yüreği insanın aklı kalıyor biliyorum. Şmdi 29 haftalık hamileyim. Bebeğimin gelişimi gayet normal şükürler olsun ama hareketleri çok az die tekrar ayrıntılı ultrasona girdim salı günü. Hatta o gün 3 kere bakıldı. Ters Bi durum görmediğini söyledi doktor. 2 hafta snra yine kontrole gdcm. Rabbm korktuğumza uğratmasın inşallah kmseyi de evladıyla sınamasın. Sende gönlünü ferah tut canm Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli Bi şekilde alırsın kucağına. Birimize dua edelim