ElifAlinal İyi akşamlar 5 aylık hamileyim 1 haftadır sağ göğüs altı kaburgam batıyo aranızda böyle şikayeti olan varmı ???
Kkaplan ElifAlinal Ay benimde batıyo çok içeri çökük gibi 6 aylık hamileyim bende heralde çocuk otarafta duruyo bilemiyorum ki 😶😶😶
Didem19 ElifAlinal aynı şey bende de oldu 5 aylikken sağ göğüs altında ağrım oldu dönem dönem hissettirdi kendini. Doktorum soledim ultrasonla baktı sorun yok bebektir felan dedik. Durum 6. Ay da yine devam etti doktora soleyince bi genel cerrah baksin dedi . Orda da ultrasonla bakıldı ve saframda çamur çıktı. Sonra çok araştırdım hamilelik hormonları sebebiyle çok kişide oluyormuş. Suan 7. Ay dayım daha az ağrı yokluyor
yakamoz 31 haftalığım ve 2 haftadir benim de aşırı batıyor. Tam göğüs bitimimdeki hatta dokununca acıyor 😩
ElifAlinal Ordaki kemiği yerinden söküp atason geliyo etrafımdakiler rahim büyüyo ve genişliypmulum ondandır diyo yarın doktoru arıcam bakalım
Ozged O ben 👆🏻Hatta doktora sordum safra kesesi iltihaplanmasından, taşından korktuk. Genel cerrahiye gittim bişey çıkmadı çok şükür ama hala ağrım devam ediyor. Çok ağırdığında eşim masaj yapıyor bayağı iyi geliyor tavsiye ederim
merveuzar aynı durum bende kaç aydır var sol kaburgam doktor ultrasonla baktı ayakları varmis bebeğim in baskı yapıyormuş yani yapılacak bisey yokmuş ona dayanicaz😊
Kadze ElifAlinal bebek büyüdüğü için baskı yapıyor bide yatarken sırtustı yada sağa dönük uzanma o cok agrı yapar ben gece donuyorum uykuda gün boyu yasıyorum ona dikkat edin