Gamze2259 Hayat1234 doktorunUz Demir ilacı vermiştir zaten. Bunun dışında keçiboynuzu pekmezi, üzüm pekmezi tüketebilir siniz tabi doktoruna sorarak. Daha etkili olması içinde c vitamini ile almak çok onemli. Mesela pekmezli su yapıp içine limon sikabilirsiniz yada portakalla fln yiyebilirsiniz. Pekmez yemeden öncesi ve sonrası (yarım saat) süt ve süt ürünleri tüketmemeye özen gösterin. Tabi ki doktorunuza muhakkak danışın.
Melike0642 Hayat1234 Pekmez icebilirsin canım tabi kontrollu tüketin şeker olduğu için benimde var doktor kan hapi verdi öyle özel bı yiyecek yemiyorum
Pembekar Ben ilaç kullanmadım doktor vermedi aslinda az bir düşüklük var siyah çekirdekli kuru üzüm yedim faydası olur belki sanada🌹
Ates2020 Hayat1234 valla yemek konusunda ben de kafama göre takılıyorum senden farksız değilim yani canım 😂
ssuleeyuce Hayat1234 benimde cok dusuk sanirim tek yukselten kan ilaci :( onuda icince hayatim kayiyo sanki degisik bi hal aliyorum :) bilmiyorum nolcak. Direk damardan verseler ne olmazmi acaba 😁
ummuhan-27 Bende de kansizlik cikti, ilaclarin yani sira doktor pekmez tuket uzum veya dut farketmez ve kuru uzum ye dedi. Kuru uzumde de siyah cekirdekli olan daha faydali imis.. baska bir sey onermedi.
aleyna96 Kuru üzüm bilindiğinin aksine kan yapıcı özelliğe sahip değilmiş. Aksine şeker probleminiz varsa şekeri yükseltir karaciğer ve pankreası yorarmış. Üzümden ziyade mercimek,ıspanak,kırmızı et gibi gıdalar daha etkiliymiş
Ummu123 Hayat1234 en güzeli ilaçları dikkatli kullanmak doktorun önerdiği şekilde hangi saatlerde emilim rahat oluyorsa ona göre ayarlayın çünkü bende kansızlık vardı farklı takviyeler denedim ama bir faydası olmadi doktor ilaci günde 2 kez aldirmaya başladı su an yeni yeni yükseliyor 35+2 haftalık hamileyim