ooomammamia1 Merhaba anneler. Dünden beri batmayla yanma birleşimi bi his kasıklarıma vuruyor sonrasında bacak ve belde kasılmalar oluyor. Adet sancısı yaşamadığım için nasıl bi his bilmiyorum.. Gelmekte olan gelmeye mi başladı!?!?!? 😄
Kardelen_nm ooomammamia1 eğer ağrın geçiyorsa ovunca veya kendiliğinden yalancı sancıdır hiç geçmeyip veya iki dk bir ağrın oluyorsa mutlaka git ama ağrını evde çekmeni tavsiye ederım çok işe yarıyor
2021_annesi ooomammamia1 ben de 37+0 ağrılarım geçmeyince acile gittim azıcık sancılarım çıktı ve nişanım geldı nişanım geldikten sonra ağrılarım arttı 2cm açılmam da var sancım yok bekliyorum artarsa sıklaşırsa gıdıcemmm
ooomammamia1 2021_annesi Allah yardımcımız olsun 🤲🏻 Bende nişan filanda gelmedi ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏻♀️ Salı kontrolüm var bakalım
ooomammamia1 Kardelen_nm ani ataklarla gelip geçiyor kendiliğinden takip ettim bir kaç kez süresini devamlılığı hiç olmadı
Kardelen_nm ooomammamia1 o zaman yalancı sancıdır allah sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah