bltern1 İyi geceler hanımlar 23+1 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini dışarıdan ne zaman hissederiz
058elf bltern1 kişiden kişiye farklılık gösterebilir ne kadar doğru bilmiyorm ama zayıflarda daha belirgin oluyo diyolar 🙄
Elifaysu bltern1 oooo tabikide 😍 bebişin büyüdükçe dışardan parmaklarını dahi hissedeceksin alıp çıkarasın gelicek içinden o derece canım benim🌺
Hilal2205 Bende sizinle aynıyım yaklaşık bir haftadır dışarıdan belli oluyor ama ben baya erken hissetmiştim 16 haftalıkken ☺️
Melike0642 Hilal2205 16 haftalıkken dışardan çok erken değil mi canım sanki hissetmesi bile zor oluyor çünkü o haftalarda
Melike0642 bltern1 canım bende kiloluyum valla 89 kiloyum bariz kilom var ama olabilirse bebekten de kaynaklanıyor olabilir yani 😊
Elifaysu bltern1 ben 20.haftada tekmelerini dışardan gördüm ama tam net olarak 28.hafta şuanda ise yeri daraldığı için her hareketini anliorm ellerini vs hissediyorum☺️böyle 28haftalikken artık net tam hisedersin
Melike0642 Hilal2205 Ha anladım canım 16 da hissetmen normal ya 🥰 anca 24 falan dışardan belli oluyor 🤭🤭 hissedersin inşallah az kalmis 😊