EmineP Nstde düzenli sancı çıkıp da ağrı hissetmeyen, açıklığı olmayan yatıp Doğum yapanınız var mı? Hastanede yatıyorum. Nasıl ilerledi varsa eğer durum? 38+2 oldum
Sakinee EmineP hiç bir su gelmesi nişan veya sancı olmadan gittim 2.5cm açıklığım varmış vajinaya fitil gibi hatta tampon tarzında bir ilaç yerleştirip açıklığı ilerletmişlerdi ve 6saat sonra etki etmeye anca başlamıştı ilaç normalmiş bu süre sonrasında 3saat içinde normal doğumumu yapmıştım
2ErkekAnnesiiiii 40+6 da gittm suyumun gelmesiyle ne acıklık ne sancı hiçbişey yoktu 1 gün boyunca beklettilet nstde sonra vajınadan ilaç verdiler tabi bu surecde catal muayesinin dibini yasadım 25 saat sonra sancım basladı acılmayla 29 saat sonra dogurdum 🤷🏻♀️
EmineP 2ErkekAnnesiiiii Kendi sancım çıkıyo ama açılma olmuyo sabahtan beri sancılarım düzenli hatta şiddetli diyo doktor ben hissetmiyorum şiddetini. Açılma olana kadar beklicez diyo ama açılma nasıl olcak bilmiyorum 😞
2ErkekAnnesiiiii Sibelglgakn nöbetci doktor basda müdahale etmedi ertesi gün gelen baska doktor müdahale edince acılmam basladı resmen zulum yasattılar
2ErkekAnnesiiiii EmineP açılmanın oldugu an sancılarını hissediceksin canım hissettiğin an anlaki acılman oluyor
Sibelglgakn 2ErkekAnnesiiiii of çok geçmiş olsun. Bende ayni durumdayım 40+2 hic acilmam yok suni deneriz olmadi sezaryen dedi :(
Sibelglgakn 2ErkekAnnesiiiii Amin canim inşallah. Allah seninde yardımcın olsun inşallah. Hakkımız da hayırlısi inşallah