Mcakir nurum16 eşyaları yıkadım ütüledim. Valizimide bugün yarıladım sayılır. Bir kaç eksiğim kaldı onlarıda haftaya alıp valizi kapatırım artık 😊 Odasıda hazır ama daha halısını perdesini sermedim. 32. Haftamdayım. 37 de yapmayı düşünüyorum tozlanmasın diye😊
Selimegzoglu nurum16 35 haftadayız odası hazır cıbınlığını nevresimini bekliyoruz sonra haftaya Doğum çantamı hazırlıcam geç bile kaldım
Kptny nurum16 ⏰ 12itibariyle 34+1 sisko göbek bi an once doğumu bekleyen ben ikinci sezeryan bakalim ne olacak🤗
Dilara12 nurum16 benim bebiş kıyafetleri falan hep hazır tam valizi hazırlycam derken illa bi eksik çıkıyor onuda alayım öyle diyorum kaç gündür bir valizi hazırlayamadım 🤣
nurum16 Mcakir ya ben ağırlaşmadan 2 hafta önce yapmıştım onları bugün de hastane çantamı hazırladım beşik falan hazır uyku setini sermedim bende toz olmasın diye 🥰
nurum16 Selimegzoglu iyice ağırlaşmadan hazırla bence de bir de ne olacağı belli olmaz pat sancı gelir 😂
Dgnyagli 34+3 teyim, hastane çantamda az bi eksiğim kaldı. bu arada yalancı sancıları başlayan varmı? Bana gergin bi iki posta geliyor, 39 gün kaldı ama şubatı beklemeye bilir benim minnoş 😄
Cemrreedemirci 32+6dayız. Kıyafet yıkama yerleştirme çanta işi bitti. Kendi çantamın ufak eksikleri var üşeniyorum. Arabamızı son ay alacağız tek eksik o. Bana gelince artık ağırlaştım yorgunum çatı ağrım inanılmaz fazlalaştı. Pazartesi kontrol var bakalım sağlığı iyiydi en son. Hareketleri de gayet hissedilir 🙈 şafak 50
nurum16 Cemrreedemirci benim Şafak 45 ben her şeyini bugün itibari ile tamamladım sayılır 6 depent im var biraz daha alsam mı onda kararsızım 😂😂
Cemrreedemirci nurum16 bilemedim ki ben bi paketin tamamını koydum lazım olursa eşim gider alır bence sen de öyle yap.
nurum16 Dilara12 bende sonunda bugün hazırladım içine zeytinyağı ve çörek otu koyacağım bir de macun ve fırça alacağım 😀
Kptny nurum16 suan icin ne bilmiyorum 15inde randevum ama 31 haftalikdi sanirim 1800 ama arti eksi oynar dedi doktor bende merak ediyorm ilk çocuğum iri oldugundan mecburi sezeryan olmustum bunun da kilosunu merajla bekliyorm
nurum16 Dilara12 zeytinyağını göğüs ucuna sürmek için koyuyorum çörek otuda doğum sonrası gaz çıkarmak için çok iyi oluyormuş herkes mutlaka çantanda olsun dedi
nurum16 Kptny benim daha ilk bir tecrübem yok bakalım Rabbim herkese rahat ve kolayca doğurmayı nasip etsin 😇