Minay Acemi_anne04 bazı doktorlar tahmin edebiliyor ama benim doktorum kesinlikle doğruluk payının olmadığını söyledi zaten 2 seçenek var ya kız ya erkek birini söylüosun çıkarsa çıkıyor çıkmazsa yanılmış oluyosun genital bölgesini gördüğümüzde bile yanılma payımız varken kemik yapısından bilmek imkansız sen hiç iri kemikli yapılı bi kadın görmedin mi dedi düşündüm haklı da ama bilemiyorum ilk gebeliğimde farklı bi doktora gidiodum 12. Haftamda kemik yapısından erkeğe benziyor dedi erkekti bunu diyen doktorum (op. Normal bi doktor) kemik yapısından bilinmez diyende (Perinatalog doç. Dr)
Acemi_anne04 Minay evet bazen doktorlar yanılıyor benim kardesim içinde doğuma kadar erkek demişlerdi kemik yapısından dolayı doğumda kız çocuk vermişler anneme hatta anneannem bizim oğlandı ama bu kız diye doktorla tartışmışlar bebeklerimi değiştirdiniz diye 13 sene önce olmuş bu olay😊
tazegebee Acemi_anne04 kuzenime 11. haftada ikili taramada kemik yapisi erkege meyilli demisler. suanda 5 yaşında oğlu 😇
NilayRuya Acemi_anne04 benimde kalça yapısından tahmin etti kıza benziyor dedi ama tabi daha kesinleşmedi 🤭
Ces Acemi_anne04 bana doktor kemik yapısından cinsiyet tahminin yapılmasının mümkün olmadığını söylemişti 👀
Acemi_anne04 Ces doktorda yanılabilirim dedi çünkü bacak agrısında kordon oldugu için kesin konuşmadı
Ces Acemi_anne04 bebişin pozisyonu önemli aslında mesela benim 11. Haftada söyledi cinsiyetini ama kordon bir yerde pipi bir yerde çok net görünüyordu :)
Acemi_anne04 Ces banada ultrasonda gösterdi bak bu kordon dedi tam orayı kapatmış kordonla şansıma bide hareketliydi hastaneye giderken sıram gelince girdim uyumuş inatçı miniğim😂
Ces Acemi_anne04 yaaaa😄 hep diyorum anneler hisseder içinizden ne geçerse o olacak Emin’im istediğiniz değil yalnız içinize doğan deneyimledim 2de 2 😊
Acemi_anne04 Pamirr123 sagol canım ben hep basından beri erkek hissediyorum babasıda kız hissediyor bakalım haftaya kesinleşicek
Pamirr123 10+4gunluk benimkide Dün pembemsi bi kan geldi çok hafif , bugün de kahverengi akıntı geldi cok az miktarda belimde aşırı ağrıyor neden olabilir kızlar düşük mü acaba😕 yarın da kontrol edecegim devam ederse hemen acile gideceğim
Ces Pamirr123 düşük öyle bişi değil canım agrıların normal dolu dolu 4 5 ped kan gelmesi lazım parça parça gelmeli bir iki damla genelde yerleşme kanaması diyorlar ama içinin rahat olması için yine doktora git
Acemi_anne04 Pamirr123 canım bendede pembemsi çok az bi kan gelmişti idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ama kahverengi akıntının neden oldugunu bilmiyorum imkanın varsa bi acile git istersen canım inşallah önemli birsey degildir 🙏
Acemi_anne04 Ces yaa gerçekten mi rüyamda bile görmüştüm kucagumda erkek çocugu vardı asrın isminde seviyordum oğlum diye bakalım herseyin hayırlısı saglıklı olsunda🙏