058elf Mom5 ahahha 😂😂 Allah tan benim eşim düşünceli ilk o dedi hamile yastığı alayım diye, şimdi en köşede yatıyo ben yastıklarla baya yer kaplıyorum 😁
Derin17 Kızlar Şuan hamile yastığında uzanarak yazıyorum bu yastığı hamilelikten sonra da kullanmayı düşünüyorum dizi fln izlerken çok rahat iyi ki almışım diyorum
Mom5 058elf aslında öyle değil gayet düşünceli ama sabah erken kalktığı için uykusunu almak istiyor oda haklı bizim için çalışıyor bisey diyemiyorum
Carlife512 Bende sırtımda yastık bacağımda yastıkla yatıyorum ama bel ağrılarım var 25.hafta ben geldim diyor😂🤔
Ecmelbeyza Mom5 gr uyku yok 😳yatsam kalkamıyorum dönemiyorum biz de 27 hafta olduk herkes bu zamanlar böyle sanırım daha da büyücek bide bu minnoklar 😅🧿napcaz
Fe123 Fatmamuduk ben 27+2 haftalık hamileyim baş aşağı pozisyonda ama kasiklarimda hareket yinede fazla hissediyorum geçmiyor malesef o sıkıntı
Fatmamuduk Fe123 Haftamız aynıymış kuzu, 3gündür daha sert hareketleri toplanma da yapıyor artık, ödüm kopuyor napıyor içeride diye🥺😏
Elifaysu Mom5 normal cnm daha çok uykusuz ve rahat yatamiycan zamanlar seni beklior ozaman resmen kendi haline aciyasin geliyor 39+6yim kendimi kaldiramiorm artık😢
minik_kalbim Mom5 anliyorum seni vicut ağırlaştı bebeğin kilosu yükseldi.Hele o bacak arası genital bölge ağrısı çok berbat bişey
Tugceonur Mom5 Hoşgeldin Zombi anneler gurubuna 27+5 haftalığız uykumu ne haddimize ✋🏻🥺 şuan saat 06:28 ve ben hala ayaktayım
Mom5 Tugceonur 😢uykum gelmiyor ama geçte olsa 1de olsa 2de olsa uyuyorum uyuyabiliyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum o sıra bıdığımda tekmeliyor hepimiz ayakta oluyoruz 😘