Elifaysu Ptyt onlar kesilip aniden geliormus diyorlar ya 🤦hiç bilmiormki inan bı ara okadar sancım olduki artık dogurcam sandım ilk gebelik hiç bilgimiz yok insan napicagini bilmior canım😢sertlesmeler oluyormuş normal mis özelikle bunu sordum çok normal dedi
Ayseninannesi Elifaysu yalannnn yanlış mı hesapladin diyenler var kafayı yemek üzereyim niye doğmadı muhabbetlerinden 😄
smyra32 betul1- betul1- kendi sancım geldi cnm son üç hafta o kadar kasılmam oldu ki ha bu gün ha yarın gelecek diye diye 41+1 e geldik.. ama o gün o kadar kasılma vardı ki nefes almadan yenisi geliyordu.. uyudum .. bı uyandım gece 3 te hafif ağrılarım vardı 4 te de nişanım geldi.. 9 da muayene oldum 3 cm açıklık vardı.. ikindin 3 te doğum yaptım.. içime doğmuştu sanki 3 te doğum olacağı hep saat 3 e bu kadar kaldı şu kadar kaldı diye diye doğurdum 😂😂
MihricanA Elifaysu Herkes altına yaptigini sanmis anlatanlardan😂 Yatak koruyucumu taktim nolur nolmaz diye yatakta gelir belki diyorum yok oglanin gelesi yok😂
asra42 @Elifaysu idrar falan.hicbisey benim ilk bebeğimde suyum geldi foşş diye resmen ılık ılık baya aktı 😂😂kızımı 40+1 de suni sanciyla dogurdum insaallah bu da oyle olmaz😂