frauz Hamilelikte multivitamin değil de sadece balık yağı kullanan oldu mu? Diğer vitaminlerden değil de balık yağı kullanmak istiyorum doktor önerisiyle kullandığınız omega 3 leri yazar mısınız?
Bsraklc92 frauz bende balık yağı kullanmak istediğimi söylemiştim doktoruma bana ocean plus ı önerdi ama balık yağını kullanırken karbonhidrata dikkat et daha hızlı kilo alabilirsin demişti
Gizoos frauz evet ama omega ağırlıklı ben hamileliğimden öncede omega kullanıyordum doktoruma sordum istersen onlarıda kullanabilirsin dedin
Nupeell @frauz Regenesis Max, Omega-3, Folik asit, diğer vitamin ve mineral ihtiyacını karşılıyo ben kullanıyorum
frauz Bsraklc92 ocean plus ben gebeliğimin ilk bikaç haftası kullandım sonra doktor başka bi vitamin yazdı bunu kullan dedi bırakmak durumunda kullandım. Acaba tekrar kullansam zararı olur mu?
Bsraklc92 frauz bilmiyorum canım doktoruna sorabilirsin ben 20 haftalıktan beri hem decavit hem ocean plus kullanıyorum şu anda 36 haftalığım hatta geçen hafta kontrolüm vardı balık yağı kullanmaya devam ediyim mi diye edebilirsin bir sıkıntı yok dedi
Ayse2011 frauz ben ilk gebeliğimde balık yağı kapsülü kullanmıştım adını hatırlamıyorum ama bildigim tek şey çok güzel kilo yapıyor 😌
bltern1 frauz ben ersağ omega3 kullanıyorum canım ama berberinde vitaminlerde kullanıyorum doktorum kendi eşine de ersağ kullandırmış