Ilaydaylmn Selam kızlar beta regl gününden 1 hafta önce yanıltabiliyor mu regl günü geçtikten sonra doğruluk payı daha da mı fazla aydınlatırsanız sevinirim☺️
Deniz26 Ilaydaylmn reglime 10 gün kala beta hcg bakıldı negatifti O ara hüsranlar tabii .sonra bazı belirtiler hissedince reglime 4 gün kala bir daha yaptırdım 28 di ✌️
34_21_23 Ilaydaylmn ben hep düzensiz adet gördüğüm için gecikmenin 20 gün sonrası anca gebe olduğumu öğrenebildim. Önceden yaptığım 2 test negatif sonuç vermişti
Ilaydaylmn plakayerli Yani 1 hafta önceden yapılıp negatif çıktığında bile gebelik ihtimali var gün geçiyorsa değil mi ?
plakayerli Ilaydaylmn kaç çıktı bir hafta öncesinde. Ben olsam adet günü geçmeden kaset testlere de kan testine de güvenmezdim.
Maria9 Kan tahlili kesin sonuç veriyor yanıltacağını düşünmüyorum. İdrar belki yanıltabilir ama kan 🤷🏻♀️
Ilaydaylmn Maria9 bende öyle düşünüyordum ama çevremde 0.100 betası çıkıp günü geçtikten sonra yaptıranlar Hamiş olduğunu söyledi
Maria9 10 gün bile çok fark ediyor biliyorum zaten çok kısa sürede artan bir şey. bende yaşadım aynı şeyi 1 hafta değil de şöyle 2-3 gün kala adet tarihine yaptırsan bile kesin sonuç alırsın 🥳