Oysul aymira_27 benimkine öyle bakıldı hani açıklık mi var acaba diye kontrol ettiler. Acikligim yokmuş ama yoğun şekilde akintim varmış. Onu da heralde alttan muayene ile anlıyorlar
Zynpk papatya35 bnm de üst bacaklarımda var sanki ağda yapmism da dökmüş kızarmış gibi. Baska bi yerimde yol şimdilik
Gzdsrm Kizlar bizde 29+3 olduk oglusumun kilosu gayet iyiymis doktor oyle dedi ama ben sadece 1 kilo aldim doktor kilo almalisin dedi bebek dusuk kiloda kalabilir dedi ama oglum dun 1400 gram 39 cmdi sanki normal bebegim kilo almamam daha iyi deil mi
-1anne- Selam kızlar bizde 30+2 olduk 3 gündür karnımda acı var dinlensemde geçmiyor 🥺 yatakta dönerken kalkarken karnımın içi acıyor . Aynı şeyi yaşayan var mı?
mrvears Oysul merhaba canım. dün bende gitmiştim bebek aşağıda olduğu için dedi doktorum ilaç yazdı bakalım ama bana alttan muayene yapmadı doktorum ağrını arttırır dedi
Oysul mrvears inşallah geçer 🙏🙏 bende su gelme ihtimali de vardı o yüzden mecburi alttan da baktılar sanırım
ADamla Rabia54_ yaa o durum bende de var ne yazık ki 😔 sürekli o korku bitmiyor. Bende daha 16 haftalıkken falan başlafı o karın sertleşmeleri çook uzun zamandır kullanıyorum magnezyum iyi geliyor ama şimdi sürekli vajinada ağrı falan okunca dediğiniz gibi doğuruyor muyum korkusu
Rabia54_ ADamla evet ya aynen bende öyleyim yanlız olmadığı bilmek bi yandan iyi geliyo sanırım doğurana kadar hep bi endişe olacak böyle
Dilek-Can aymira_27 kramp şeklinde agrılarım var ☹ 29.haftadayım karnımın üstüne yastık koyuyorum canım yanıyor artık yerimde duramıyorum