Merhaba güzel anneler, size bişey danışmak ve fikir almak istiyorum. Ben bazı durumlardan ötürü şehir değiştirdim. Burada ilk geldiğimde özel bi hastanede doktora gittim ve doktor çok ilgisizdi hatta bebek uyuyor dedi ve bana hiç bisey söylemedi birde o sıralar detaylı ultrason yaptirmam gerekiyordu( hastanede detaylı olmasına rağmen ) ve beni olduğumuz yerde 2 saat uzakliktaki biyere yönlendirdi. Ben bunu farkedince doktorumu değistirdim. Yine aynı hastanede 2 en iyi doktor var ücret olarak digerlerinden daha fazla aliyorlar biri bayan biri erkek. Erkek olanı çok övdüler bende ona randevu aldım ilk sefer gittigimde iyiydi ama sonraları ne insanin yüzüne bakıyor nede dogru düzgün konusuyor. Ultrason fotografı istiyorum hani zorla da verin demedim rica ettim eğer gösterirse yüzünü diye siz bu instagram fenomenleri bi bitmediniz falan dedi bende ne alaka ben hatıra olarak saklamak istiyorum dedim. Bide ilk bebeğim yani heyecanliyim duygusalim zaten zor zamanlardan geçiyorum (boşanma sürecindeyim) doktorun bunu söylemesi cok canimı sıktı. Neyse yine zaman geçti bu gün ilk defa NST ye girecektim gittim girdim bunun icin benden hem muayne hemde nst parasi aldilar. Sonra doktorun yanına geçtim muayne edecek diye bide o kadar mutlu çıkmıştımki evden yani cok neseliydim bebegimi göreceğim için doktor bi islem kalmadi dedi. Bende muayne olmayacakmiyim dedim hayir haftaya dedi ve suan 33. Haftamdayim haftalik çağirmaya başladı beni ben anlamadım ne yapmaya çalışıyor. Birde çenemde kızarıklıklar oluşmaya başladi onu gostermek için maskemi indirdim kızar gibi oldu bana. Sonra kizarikliği gösterecektim dedim tam konuşağım cildiye ye gitmelisin eğer rahatsiz oluyorsan dedi bende gebelikle bi ilgisi var mı diye soracaktım dedim olabilir dedi. Yani bi hevesle gidip bebeğimi göremedigimemi yanayım yoksa azarlandığımamı bilemedim. Şimdi ben doktorumu yine degiştirsem mi ? Ha şunuda söyliyim diğer bayan doktor icinde hep sezaryan yaptırıyor dediklerini duydum çevremde kimi taniyorsam hepsinide cidden sezaryan yapmiş. Aşıri derecede doğum korkum var şimdiden aklıma geldikçe fena oluyorum ne yapacağımı şaşirdım doğumumada nerdeyse az kaldı sizce doktorumu degistirmeliyim yoksa böyle devam mı etmeliyim ?