E-K-D Selam Arkadaşlar Sadece Sağ Kasığıma akşamdan beri ağrı girip gidiyo ama durmuyor. 26+1 haftalığım. Neden olabilir ?? Bebeğimin hareketlerini hissediyorum hareket ediyor ama ağrı neden geçmiyor çözemiyorum . Yaşayan bilen var mı ???
asli57771 E-K-D benimde öyleydi 1 2 hafta sürdü sonra geçti böyle bıçak batması gibi acıyordu kasıklarım zorla oturup kalkıyordum rahim büyüyor galiba
Minisannesi2904 E-K-D normal canım yuvarlak bağ ağrısı derler ona ağrı şiddetli kesilmeyen birşeyse kanamada eşlik ediyosa korkulmalıdır sanırım ilk gebeliğin benimde ilk gebeliğim o yüzden ağrıları daha fazla hissediyoruz çünkü rahmimiz ilk defa okdr büyüyüp genişliyo 🙈
Denizgillerrr E-K-D 25+1 im bnde çok ağrıyo hatta karnımn alt bölgesi bikini bölgem tutulmuş gibi oluyo
asli57771 E-K-D geçer kuzum bende korktum dr u aradık gece rahim büyüyor dedi su yada kanama olursa ve agrın kasılman dayanılmıcak gibiyse gel dedi ama sonra geçti
E-K-D Minisannesi2904 evet ilk gebeliğim tecrübe olmayınca türlü türlü şeyler düşünüyorsun ister istemez😬 İnşallah geçer 🤲🏻🧿
Minisannesi2904 E-K-D geçer geçer inşallah hafta ilerledikçe ağrılar mix yapıyo 😂😂 35. Haftamdayım şu an geceleri uykum yok artık doğru düzgün
E-K-D Minisannesi2904 sağol canım inşallah öyledir normal bir durum olsunda uykusuzluğa razıyım insan bilmeyince binbir türlü şey geliyor aklına. Sıcak su torbası koydum uzanıyorum devam ediyor hala ama takipteyim 👀
Minisannesi2904 E-K-D geçici ağrılar canım hiç korkma bebişin hareketlerini takip et ağrılar mühim değil 🥰
E-K-D Denizgillerrr dün sıcak su torbası koydum uzandım dinlendim bugün iyiyim çok şükür ağrım geçti. Halsizim sadece. Zaman ilerledikçe şikayetler artacak galiba yavaş yavaş büyüyoruz :)
Denizgillerrr E-K-D aynn bunlar aslında iyi günler😅18 aylık bir oğlum var onun peşindede koşuyoruz😅ona göre hareket ettiğim için daha çok yorulyrm