ikizgebe Tubafysal rapor süreniz kısa olduğu için vermiyodur eczane , doktor 1 yıllık çıkarırsa sorun olmuyo ücrette çıkmıyor. Ben eczaneye raporum üzerinden almak istiyorum diyorum 9 kutu ödüyo elimde hiç yoksa hepsini direk fark almadan veriyor.
Tubafysal ikizgebe çok iyimiş ya mutlaka süreyi uzatmalıyım ben günde 2 tane vuruyorum bir de 1 kutu anca 5 gün sürüyor
prensssannesiii Cupkek iyide rapor çıkarınca para almamaları gerekiyo ? 8 aydir raporla alıyorum 1 kuruş vermedim raporu zaten para vermemek için çıkartıyoruz niye ücret alıyorlar
Seda--urganci Tubafysal yazdırmadan alabiliyosunuz eğer raporunuz varsa katkı payları değişiyor herhalde bende gecen 2 kutuya 65 verdim 3 kutusu 90 küsür oluyodu
Alpayfatma Cupkek doktorla konuşun bi bu durumu rapor varsa para almıyolar çünkü dogum olana kadar kullancaksınız muhtemelen ben hala kullanıyorum kullanmaya devam edicem .
prensssannesiii Cupkek Başka eczanelere sorun bnce raporum var ama ücret alıyorlar sizde aliyomusunjz diye. Çünkü bazıları tutturabikdiklerine parayla veriyo bı ara yine olmuştu çünkü çoğu kişi şikayet edip parasını almıştı kuzum
Mondlicht Cupkek para ödemeniz doktorun hangi tanı ile rapor çıkardığı ile alakalıdır benimde öyleydi tanı mı değişince ücret ödemedimm
Cupkek Beyzabuglem senin gene iyiymiş ama ya ben bir kutuya 145₺ verdim kızlar ya nabıcam çok vermişşmmmm 🥵
Mom8 Cupkek hemen git eczaneye raporun olduğunu bu kadar ücret alamayacağını SGK’dan bilgi aldığını söyle bir kutuya 145 TL ne ya keşke ödemeyip hemen çıksaydın ordan
Seviiiiiiii [silindi] nasıl ödemiyorsunuz biz de raporluyuz ama her alışımızda 3 kutuya 100 tl ödüyoruz
MerveKaya38 Seviiiiiiii daha niye raporlusunki canm parayla aliyomussun saten . Raporlu demek devlet karışıyor anlamında hiç bir para talep edilmiyor bence ezaci sizi kandırmış olabilir araştırın derim
[silindi] Seviiiiiiii ödemiyorm vermedm daha önce hiç ki 4 ay oldu istemediler sizin eczanede bi skntı vsr gibi cunku raporun mantığı zatn devletn ödemesi bana ben istemedn doktor verdi haberm bile yoktu rapor işinden ilk haftalardan beri raporla alıyorm
MerveKaya38 Seviiiiiiii ezaci sizi kandırmış olabilir araştırın derim canım raporlu devlet karşılıyor ödüyor demek hiç bir para talep etmez . Benim ablamda 1 yıl kullandı hiç para vermedi oda raporluydu sdce doktora muayene olursun onun muyane parası 15 TL oda devlet için geçerli.
Tatlianne_ MerveKaya38 bende raporluyum en başından beri belli bir ücret ödüyorum her kutu için devlet belli bir kısmını karşılıyor sedece dediler ve ne kadar ugrastiysam ücretsiz rapor çıkaramadım gittiğim her doktor eczane illaki bir ücret çıkıyor dediler 🤷 sona geldik artık sağlık olsun
Mom8 MerveKaya38 canım raporda girilen hastalık koduna göre belli ücretler çıkabilir hiç ücret ödemeyen de var cüzi miktarlar ödeyende o rapora doktor hangi kodu girdiyse ona göre değişir