Sevde3333 Cupkek 38 tl ye aldik raporlu tok karina vuruluyorum genelde 1 2 3 gibi saati farkeder mi ki 🤔
Tubafysal Cupkek aç tok farketmiyor ama ücretsiz alanlar varmış hatta raporlu olduğu için yazdırmadan da alabiliyorlarmış ama ben ücretsiz alamadım hiç ve yazdırmadan da alamadım hiç
Bitutamkahve Sevde3333 aynı saatte vurulman lazım canım 10 dk sonra 10 dk birşey olmaz ama doktorum bana saati saatinde vurulman lazım iğnenin etkisi yanlış bilmiyosan 12 saat . Ben 1 dk geçse korkuyorum. Bebeğime bisey olacak diye o yüzden 5 aydır hic şaşmadı hep saat 3 te vurulurum
Seda--urganci Tubafysal yazdırmadan alabiliyosunuz eğer raporunuz varsa katkı payları değişiyor herhalde bende gecen 2 kutuya 65 verdim 3 kutusu 90 küsür oluyodu
Sevde3333 Tubafysal aaa öyle mi bana bisey demedi hatta sordum ben ilk baslarda sağlık ocogina gidiyodum dr 5 e kadar burdayiz istedigin saattte gel yapariz demisti🙄 bunu söylediğiniz iyi oldu sagolun
Asya_2402 Pelinbyrktrlr Ben de raporluyum ve yazdırmadan alıyorum.Eczane TC niz ile kontrol edip gününüz gelince verebiliyor.Hiç de ücret ödemedim.
Pelinbyrktrlr Tubafysal Vallahi kuzenim eczacı biz dedi sisteme bir kere raporlu reçetesi düştükten sonra yani rapor çıktıktan sonra 1 defa oksapar reçete edilmişse alınmışsa diğer aylar geldiklerinde veriyoruz.. Ama vermeyenler de varmış herkes kafasına göre anladığum kadarıyla
Tubafysal [silindi] bana 1 aylık çıkardı sonra marta kadar uzamış rapor rapor süresiyle alakalı olabilir
Seviiiiiiii [silindi] nasıl ödemiyorsunuz biz de raporluyuz ama her alışımızda 3 kutuya 100 tl ödüyoruz
Tubafysal Sevde3333 benim doktorum 12 saatte bir vurmam gerektiğini özellikle saatini kaçırmamam gerektiğini söyledi bu çok önemliymiş
ikizgebe Tubafysal rapor süreniz kısa olduğu için vermiyodur eczane , doktor 1 yıllık çıkarırsa sorun olmuyo ücrette çıkmıyor. Ben eczaneye raporum üzerinden almak istiyorum diyorum 9 kutu ödüyo elimde hiç yoksa hepsini direk fark almadan veriyor.
Bitutamkahve Sevde3333 ben ilk dört ay ücretsiz alıyorum şimdi eczaneler korona hastaları da bu iğneyi kullandığı için fiyat farkı almaya başladılar. 32 tl alıyorlar kutu başına
Mondlicht Sevde3333 ücret ödemeniz raporunuzda ki tanınızla alakalıdır. Bende ilk perinatologum başka bir tanı kodu ile vermişti raporumu para veriyordum az da olsa ancak daha sonra kadın doğum doktorumun girdiği tanılı raporla hiç ücret ödemiyorum şuan
Tugcek33 Cupkek raporlu ücretsiz alıyorum. Her gün aynı saatte olması gerekiyor. Aç tok farketmiyor diye biliyorum canım doktoruna sor mutlaka.