Pkosendrom Kızlar hazır salça zararlı mı bebeğe? Siz tüketiyor musunuz ? Internette konserve yiyecekler kesinlikle yemeyin yazıyor içime dert oldu
Ortmenanne16 Pkosendrom salça en sevdiğim şeydir maalesef kendim yapmadım bu yaz anca menemen yapmaya yetti gücüm kuvvetim bebek varken malum hareket etmek zor o sebeple market salçası yiyorum yemeklerde ve kahvaltıda baharatlayip 30. Haftamiza girdik sıkıntı yok çok şükür 🙏🙏
Pkosendrom [silindi] ya ben de 23. Haftamdayım çok şükür bir sorun yasamadım ama bugün bir yazıya denk geldim tedirgin etti beni
Ortmenanne16 Pkosendrom sen bu haftada dışarıdan süt tüketme dikkat et birde ton balığı pek yeme onda cıva var 🙏🙏
[silindi] Pkosendrom herkes her şeyi yazıyor yazılanları uygulasaydık ooo ooo ooo canım aç kalırdık 😇😇
Ortmenanne16 Pkosendrom sezonun balığı candır ama bulantın varsa zorlama ben aylarca et yemedim insan nasıl otla beslenir onu yaşadım resmen 🤭🤭
Pkosendrom Ortmenanne16 et ben de pek yiyemedim hamileligimde ya hep mezeyle beslendim canım hele hele 8 haftayla 15 hafta arası canim hep meze salata tarzı ekşi ve sirkeli şeyler istedi pişmiş seyler yiyemedim. Ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler doğruymus valla 😄
Linam2021 Kızlar merhaba size bisey sormak istiyorum ben de hazır salça kullanıyorum ama üstü biraz beyazlamisti üstünü alıp kullandım sonra kafama takıldı siz üstü küflenirse falan ne yapıyorsunuz bir de yedim şimdi sizce Bi zararı olur mu?