Esma90 Dilara12 evet olabilir, bana da son kontrolümde ağrın sancın olursa hemen gel sakın evde geçirme bebek makat geliş olduğu için çok tehlikeli, dönseydi her türlü normal doğum olur zaten dedi. Ama sıpa dönmüyor nedense🤭
Dilara12 Esma90 normal doğum en güzeli tabi ama ben sezaryen istiyorum 🙈 o yüzden suyum sancım gelmeden alırsa çok güzel olur😁
Serene001 Dilara12 38 . Hafta da alınıyor.. ama arkadaşımın bebeği ufaktı 40 haftayı beklediler doktora göre değişiyor bnm 37+4 te sezeryan 🤲🏻
Mom0101 Serene001 bende 37 de istiyorum cogu dr son haftaya kdr bekliyomus sizinki kendi mi verdi tarihi
Dilara12 Serene001 benim bebeğim 11 gün önde gidiyor ama doktor yinede 39+4 diyor yani gelişime göre biz 40ıda geçiyoruz🤷♀️
ttuceee Mom0101 ilk gebeliğin 37+3 de aldı doktor şimdi ikinci gebeliğin 38 39 arası alırız dedi 39 geçirmeyi uygun bulmuyorlar özellikle ikinci sezeryan Olacaksa
Serene001 Mom0101 evet kendi verdi ama bnm farklı problemlerim var bebeğimin kilosu haftasına göre çok iyi ,,, karnımda dayanılmıcak derecede kaşıntı kabarıklık var ve oğlumun boynun da 2cm kistim yapı var 🤲🏻 Tek dileğim oğlum sağlıklı olsun
Esma90 Dilara12 inşallah gelmez benm arkadasın 37de geldi hemencecik doğuruverdi 🤭🤭 eğer özel hastaneyse tölarans gösterip sezaryen yapar belki de. Devlet veya araştırma hastaneleri ilk doğumlarda bi sorun yoksa normal diyolla 😄
Dilara12 Esma90 ben kıbrıslıyım burda normal doğumu isteyen pek doktor yok herkesin kolayına geliyor sezeryan bi benim doktor normalci sanırım😁😁
Bursa97 gizemsbsl aynen öyle 37 den sonra bebekler için uygun zaman diyor bütün doktorlar zaten yani 38 de gelişimi tamamlanmış olmuyor diye birşey yok ya benim çevremde ki çoğu bebek 38 de doğdu şuanda turp gibiler maşallah herkesin kendi yapısı bebeği farklıdır tabi