Kubraekn Kızlar 8.0 haftalık hamileyim bugün 3-4saattir süren kasıklarımda batma var sanki bıçak saplanıyo sizce normalmi çok endişeleniyorum hastaneye gitsemmi bilemedim
Pelinnn Kubraekn hastaneye gitsen iyi olur sanki ben de aynı ağrı ile gitmiştim Allah korusun düşğk tehlikesi olabiliyor ama korkulacak bişey yok ilaçla ve dinlenmeyle geçiyor .. nacizane aksatmadan git istersen canım
GlahBilgiliPelit Kubraekn canım bende aynı durumdayım 8 haftalığım bende sürekli karın kasık ağrım ve batmaları var rahim genişliyor diyo doktorlar. Lekelenmen olmadığı sürece korkmam gerektiğini söylemişlerdi
Kubraekn Sebla55 tekirdağda oturuyoeum doktorum çorluda bugün pazar olduğu için yok devletede gitmek istemiyorum yeni taşındım buraya napıcam bilmiyorm Pelinnn
Minnosunannesi Kubraekn ben 9. Haftadayım benimde gece boyu sürdü nefes alsam bile sancıyordu sonra azaldı şimdi hiç yok geçti. Doktorlar normal diyo Rahim genişlediği için bende endişelendim ama çok evham yapmadım . Kanaman olursa korkarsın
Pelinnn Kubraekn Çok şiddetli ve dayanılmayacak kadar sa bence devlette olsa git en azından ne olduğu anlaşılır yarın da kendi doktoruna gidersin ama yinede sen bilirsin tabi kuzumm çok geçmiş olsun 🙏
Kubraekn Pelinnn uzandığım zaman geçiyo ama haraket ettiğimde bagmalar oluyo böyle devam ederse dediğin gibi gidicem devlete artık çok teşekkür ederiö canım benim
Merve_seda Pelinnn sağol canım. Bu fotoğraf ta 15 haftalıktır doktor dedi çok baktım ama görünmüyor 😟dedim tahmin Etseniz dedi ki tahmin de edemiyorum . Millet ye bana diyor bir kızın var ondan doktor söylememiştir . Birde kozlar göstermiyormuş diyorlar
Pinaryyim Sekizinci haftada aynı şeklde benimde öyleydi şuan 10.haftadayım çok az oluyor batmalar artık
GlahBilgiliPelit Kubraekn dinlenerek geçiyosa ağrın korkma canım bol bol dinlenmeye bak çok bişey yapma
Pinaryyim Kubraekn normal uzan dinlen hemen geçiyo zaten ilk aylar yapmamız gereken tek şey dinlenmek evde yatmaktan popom düzleşti o derece 🙈🙈🙈🙈🙈🙈