aydinayse Ayşe hanım,arkadaşın söylediği şeyler çelişkili ilk etapta buraya sebep olarak mahremiyet gibi şeyler yazdı dünden beri takip ediyorum ve en üstte ona kibarca öneride bulunan arkadaşlara da ters cevaplar verdi.Siz dahil herkes ebe öneribilir buna da peki diyelim.Şimdi çelişkiler şunlar pendik medipole gidiyorum diye yazmış arkadaş ama doğum fiyatları pahalı demiş o fiyatlara yapamam demiş ,saygı duyuyorum daha uygun bir hastane bulabilir.Ama sebep olarak alakasız şeyleri öne sürmesi saçma doğuma kendi doktorum girmez gece diyor ebe aramasındaki tek gerekçe buysa medipol grubunda doğuma ek ücret karşılığında kendi doktorunu istediğin saatte çağırabilirsn.Kaldı ki gece doğum yapacağının garantisi yok hanımefendinin farz edelim gece oldu doğum yine hastanede sadece ebe olmaz bu yanıltıcı bilgi nöbetçi doktor olur ve o gün şansınza doç. de denk gelebilir yani bu da yanıltıcı bilgi.Ebe çağırma konusuna gelirsek gerekli koşullar sağlandığı taktirde tabi ki gelsin bunda ne sorun olabilir.Yine sorun şu ki doktor +ebe+ kapıda ambulans ve hastaneyle irtibat hali = 3000-4000 tl olamaz gerçekçi olalım.Ben burda arkadaşa verilen destekleyici mesajların bu gerekli tedbirlerin sağlandığını düşünerek yazıldığını zannediyorum çünkü tek bir ebeyle ve ev ortamında günümüzde oluşacak komplkasyonlarn önüne geçmez çok zor bir ihtimal ve böyle bir şeyi destekleyip öneremez kimse diye düşünüyorum bu büyük vebaldir.Burada hanımefndiye kızdığım nokta maddi gerekçeleri, hastaneye mahremiyete doktorlara vs gibi şeylere yıkıp kılıf bulma çabasıdır.O standartları bulamadığı için de burada ebe arıyor artık getçekten ebe bulabilir mi bulamaz mı onu da bilemiyrm .. Keşke daha dürüst olunabilse de yazılan bir iki kelime kimseyi birbirine düşürmese.İnstagram bir sürü sahte sayfa ver ebeyim diyip ebe olmayanı mı dersin ne ararsan var .Bilinçli bir insan yaşamsal bir konuyu ne olduğu belli olmayan insanlara emanet edemez yanlış olan budur.Hastaneleri arayarak ebe ve teçhizt konusunda gerekli tüm bilgileri alabilir.