hlyagl Kızlar ne sancım var nede agrım gelmeyecek galiba bu minik adam evde yapabilecegim doğumu başlatacak onerileriniz var mı? Cuma kontrole gidicem
newra hlyagl 39+5 teyim.bnde şöyle kenarda bekleyeyim umarım etkili bi tavsiye gelir yoksa benim kiz gelmicek😂😂🙋♀️
hlyagl Betus sona yaklaşınca böyle oluyormuş 😀 ara ara kasıklarimda ağrı oluyor ama devamı gelmiyor o kadar cok doğum hikayeleri okudum sıra bana da gelsin diyorum ama küçük bey niyetli değil 😊😊
Ayse92 Betus bende 38+2 oldum hiç sancim olmadi nstde cikmadi bugun cati muanesi oldum 2.5 cm acilmam var sancisizda ilerleme olabilir arkadas bendr durum bu🙈
DilekAlkanat Canim bende 38+2deyim. Bugun kontrolum vardi nst de sanci cikmiyor ama benim belim resmen kopucak gibi agriyor 😣
hlyagl Pink gelmicek gibi 😊😊 stres yapmamaya çalışıyorum ama beklemekde hic hoş gelmiyor bu son gunleri
Pink hlyagl bende bir sıkıntı yok aslında. Ama normal doğumu denemeden de sezeryan olmak istemiyorum. Bebisim kendisi gelsin istiyorum. Herkes dogurunca da insan bir tedirgin oluyor
hlyagl Pink aklimda sezeryan yok ama kader kısmet bilemiyoruz ama normalden yanayım.bende zaman günler geçmek bilmiyor 😊😊