bryc hanımlar trendyol da hepsiburada da farketmez instagram olmasın ama 10 parçalı uyku seti satın aldığınız yer var mı bugün baktım mağazada 10 parça 300 tl dediler iyice araştırmadanda almak istemiyorum önerileriniz var mı acaba
Pemberuyam_ bryc Ben onlu takım almadım ama 2 tane 5 li takım aldım trendyoldan,daha uyguna geliyor tavsiye ederim. Kastettiğiniz hastane çıkış seti değil mi
ikincikezanne_ bryc 300 lira bence çok giyeceği ne kadar zaten çocuğun iyice uçtu fiyatlar valla. Henüz almadım ama trendyolda 130 TL ye falan görmüştüm
Pemberuyam_ bryc https://ty.gl/smilpoxx Şu an kalmamış ama bence arada bakın beğenirseniz geliyo tekrar. Yorganı yastığı yok ama kılıfı çıkıp yıkanabiliyormuş, yorumlara bakın zaten üstüne battaniye fln da örtülür kışlık yorganı varsa nevresim alınabilir bence
bryc Pemberuyam_ yok canım hastane çıkışı değil şeyi kastettim. yatağı için yastığı yorganı koruyucusu oluyorya o
bryc ikincikezanne_ yok hastane çıkışı değil yatağı için yanları koruyan şekilde setler oluyorya yorganı yastığı falan var
Pemberuyam_ bryc Anladım canım ben trendyolda favorilere onu da eklemiştim fiyatı da 100, 150 arası bişeydi indirimli hali, model sade naifti bir bakmanı tavsiye ederim