Meryemkale Azra_73 ben henüz hiç tecrübeli değilim canım ama su gelince kesinlikle beklememek gerekiyormuş sanırım bence doktoruna bilgisini ver
Srhtzlyh Azra_73 su gelince doğum başlamış oluyormuş canım git bence. Bikaç saate ya kendi ağrilarin başlar yada desteklerler doğum olur. Hayırlısıyla sağ salim alırsın inşallah kucağına😊🌸
Merakliana Azra_73 tatlm bnmde öyle olmuştu her yerde hemen gitmenze gerek yok yzıyodu ama doktorum ultrasonda cocugun başını ğzerinden kordon gecip gecmedgne normal doguma uygun muyum dgl miyim diye bakmak için çagrmıstı hatta hemen gitmedm diye kızmstı😬
Merakliana Azra_73. Mesela kuzenm almanyada suyu geldi ama iki gün evde bekletti doktorları sancısı gelene kdr 0 suyla turkiyede hemen enfeksiyon diyip sezeryana alıyorlar. Gidin bence duruma göre eve gönderiyorlar tecrübeli doktorlar yada yatış yapıp suni veriyorlar 🤗
Eliffcyhn Azra_73 beklemek tabiiki de saçmalık öyle şey olur mu hemen gitmeniz lazım boğulur çocuk artı enfeksiyon riski var hiç beklemeyin hemde
ilkim_55 Azra_73 Bekleme sakın canım. Benim suyum gelmişti sancılarım varmış ama hissetmiyorum sonra hastanede suyum tamamen bitti bi anda hissettim sancıyı ama kızım içeride kaka yapmış acil sezaryena aldılar. İyi ki hemen gitmişim
Ebruuuylmz Azra_73 benimde suyum gelmişti sancım yoktu öğlen 12 gibi hastaneye gittim 1.30 gibi yatışım yapılmıştı akşam 8 de de doğurdum suyunun gelmesi d0ğumun basladiği demek