Gulsrml Mom092 ayyy bırakmaaaa zaten😍😍 bu bana birini hatırlattı doğurda git demişdi biri 😂😂😂Allahım neler gördük burada
lagertha Mom092 gözünüz aydin benim de bugun sezeryanim olacakti ama bizim ufaklik hareketleri azaltinca carsamba gunu sezeryana alindim. Iki gun erken gelmis oldu. Her seye bedel bu duygular rabbim herkese nasip etsin❤️
Aysun1983 Mom092 çok şükür rabbime sağlıkla aldın bebeğini kucağı allah analı babalı büyütsün bahtı güzel şansı bol olsun Eylül’ün 🥰 annesi 😘
minikbaby06 Mom092 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün 🌸 yanlış hatırlamıyorsam Sivas medicana da yaptın doğumu dimi
kader_akgun Mom092 aynı gün ayni şekilde sezeryanla prenseslerimize kavuşmamız peki 🥰 gözümüz aydın Bende taze taze yürüyüş yaptığım koridordan yazıyorum.Süt icin özel bir şey yaptın mı bizim sütümüz gelmedi henüz ama emzirmeye devam 💪
Mom092 kader_akgun ayy ne guzel tesaduf bende simdi yurudum geldim 4.cu kez daha cok açıldım simdi desteksiz kalkabiliyorum sukurler olsun☺️ Canim kuru dut kaynatip ictim harika sut yapti mutlaka denemelisin
Eylul2107 Mom092 oy yerim minigi ❤ayy insallah canim zaman daraldıkça korkmaya basliyorum ama dogsun da istiyorum tasimak zor geliyor artk :)
Mom092 Eylul2107 ben son zmanlarda artik nfes alamiyodum😣 cok sukur rahatladimmm hic korkma bebisine odaklan hersey o kdar guzel geliyo ki acıların bile
Papatya-20 Mom092 masallah canım 🙏🏻 benimde oğlum şimdi makat duruşuna geçti hayırlısı olsun biz istesekte rabbimin elinde ve bebişlerin elinde dogumumuz 😂😍saglıcakla büyüt bebişini