Aksoytetik Mom092 allahım maşallah okadar güzel bir doğum hikayesi olmuşki🙏 Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah canım 🙏 Tavsiyelerin var mı benim de 2hafta sonra sezaryenim var hayırlısıyla ve çok heyecanlıyım o kavuşma anını hayal ediyorum hep 🤩
Mom092 Aksoytetik tesekkur ederim canim darisi sana insallah 🙏🏻 Ameliyattan sonra bol bol yurumen lazim ki o sekilde atlatasin agrilarinin ustune git kesinliklee. Kuru dut ve kayisi hosafi ye ki hem sutun gelsin hemen hemde gazin çıksın
BurcuP Mom092 hayırlı olsun gözünüz aydın eğer kalkansız emiyorsa lütfen kalkanı tamamen kaldırın sonradan meme reddi olabiliyor mümkünse normal emzirin , sağlıkla büyüyün yavrunuzu 🙏
Mom8 Mom092 canımmmm sonunda haa gözün aydın olsun diper hesabımda sıkıntı oldu yazamadım yeni hesap açtım geldim ve bir baktım sen doğurmuşsun sıkıntısız geçmesine evladına sağlıkla kavuşmana çok çok sevindim doğurdun diye gitme ama buralardan🤗🤗😘
alenrenas1 Mom092 evet canım benim 🥰 ilk yürüyüş beni cok korkutuyor nasıl dayanılmayacak kadar zor mu 🤗
Mom092 alenrenas1 kuzum cok cok zor o ilk yuruyus kalkış ama inan kendine başarabilirsin yapmak zorundasin iyileşmen için
asyahumam Mom092 senin doğum hikayeni merak ediyordum canım hatta bugün aklıma geldin napti acaba diye aynı sehirdeyiz aynı hastane 😍 Masallah çok sevindim Rabbim evladına sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin inşallah, darısı başımıza 😻🙏💕
Mom8 Mom092 ayy İnşallah benimde bebek dönmüş ama iğnelerden dolayı mecbur sezeryan olucam heyecanla bekliyorum 32+4 olduk ama vakit geçmiyor gibi😅😅