Duygus123 Tugceakdgn Insallah ben de birgun acikirim😂😂 Mide bulantisi coooooook zor😔 Her zaman hamile olmuyorsunuz zaten kac ay mide bulantisi cekmissiniz caniniz ne istiyorsa onu yiyin bence kilonuz cok degilse takilmayin☺️
Tugceakdgn Busbushatun mideme dokunuyo onlar. 4 Ay boyunca kustum çünkü şimdi 5.5 aylık iştahım açıldı korkuyorum
Tugceakdgn Busbushatun kız canım böyle zeytine pul biber yağ döküp ekmek banmak istiyo az önce yedim mesela doymadgmı hissediyorum çok korkunç neyse yoğurt aldım şimdi kendimi kandırıyorum
Kbra007 Yoğurt, muz, fındık, badem, çorba kaldıysa biraz çorba içiyorum genelde canım ben. Aynı durum bende de var çok acıkıyorum hatta gece kalkıp yiyorum bazen karnım kazınıyor😅😅
Tugceakdgn Kbra007 bask a şeyler istiyo canım onlar aklıma gelmiyor bile. Normalde akşam yemek yedikten sonra hiç aklıma bisey gelmez umarım önümdeki aylar tostombalak olmam
Tugceakdgn Duygus123 bende.mide bulantısı çektim ve günde 20 kez kustugum oldu 10 kilo verdim ilk 3 ay ama nasıl oldu bu kadar hızlı şiştim anlamıyorum ya. Kilo vermek 3 ay almak 1 saniye galiba.
Sevgiinur Tugceakdgn ben 6. Ayım bitiminde şişmeye başladım😢 hamile kalmadan önce diyetisyene başlamıştım 8 kilo Verdim şuan 35 haftalığım 10 kilo tekrardan aldım 😔 geceleri nasıl midem kazınıyor oğlum aynı babasına çekmiş maşAllahı var ama bugün gittiğim kontrolüm de 2500 gram çıktı inşAlalh 3500 olur doğana doktorum güzel dedi , bende normal istediğim için çokta kilolu olsun isyemiyorum ama plesanta şişlik desen doğunca zayıf olucak sanki bilemedim vala
Duygus123 Tugceakdgn Ben de oyleyim malesef 10 kilo veriyorum hamileliklerimde 52 kilonun ustune 78 le doguma gidiyorum 😂😂Suan 19 haftalik oldum daha hic kilo almadim bakalim kac kiloyla doguma gidicem😂Hamilelik kilosu kalmiyor zaten o yuzden cok dert etmiyorum
Sevgiinur Duygus123 vala canım zerre benim de umurumda değil kilo biliyor musun sefam olsun ye kürküm ye 😂 sanki her ay mı hamile kalıyoruz bari tadını çıkaralım herşeyin dimiii amaa
Duygus123 Sevgiinur Aynen saglik problemi olmadigi surece sikinti yok😁Tabi sagliksiz seylerden bahsetmiyorum. Saglikli beslendikten sonra kilo cokta onemli degil bence.