sudamlasi dilaraass Turgutlu özel Ege umut Esra Şentürk var muayene ücreti 35 TL, Ege üniversitesi ali akdemir var mükemmel bir doktor muayene ücreti 165 TL, Alsancak salim şehirali var özel muayene, muayene ücreti 200 lira
Savciergoc dilaraass kesinlikle Çınarlı kadın doğum canım Aslı hanım çok çok memnunum tavsiye ederim 👍
Savciergoc dilaraass Çınarlı da da her imkan var canım muayene 80 tl doğum 2000 tl bi kere olsun git derim Aslı hanım çok Güler yüzlü ve ilgili ne olursa olsun bütün doğumlara kendisi giriyo
dilaraass sudamlasi turgurlu ege umutta staj yaptım biliyorum onu ama izmir içi istiyorum karar da veremiyorum açıkçası
sudamlasi dilaraass alsancak bölgesinde bool bol doktor var canım gidenler mutlaka yazcaktır Ege umutta staj yapmışsın doğum ücretini biliyo musun hiç
dilaraass sudamlasi herşey dahil süsleme falan 1200 dü en son ama bize çok fiyat söylenmiyodu bizde gelen ailelerden duyuyorduk kimileri kendisi süslüyor fiyt düşüyor tabi
sudamlasi dilaraass iyiymiş ya bişey değilmiş😃 doğumu orda düşünüyorum inşallah Esra Şentürkten acayip memnunum bu arada çok teşekkür ederim bilgi için 😊
sudamlasi dilaraass evet ona da çok gittik ama ultrason aleti net göstermiyo maalesef. Oda mükemmel bi doktor gerçekten
nesoo12 dilaraass rica ederim canim bide hastanede 4 boyutlu ultrason var her hastabede yok detayli olarak herseyine bakiyolar