Duygusuz Kızlar 33 haftalıgım canta mı hazırlayacağım herşey yıkandı ütülendi ama bebegin kiyafetlerini falan tek tek paketleme için büyük boy kilitli poşet bulamıyorum buradaki yerel marketlerde hep küçük boy var onada sıgmaz heralde. Aynı sekilde depend de bulamıyorum canped hasta bezi falan var ama o yok eczane ve marketlerde büyük marketlerin hangilerinde bulunur acaba ona göre gidip alsam sizler nerelerden aldınız
Burciin19 Duygusuz migrosta ve ya carrefursada koroplast markasının kilitli poşeti var büyük boy. Depend ta e bebek ve ya şokta var 🙂
Rumene Bende burada bekleyeyim internetten alacaktım dependi zaman öyle hızlı geçmiş ki 39. Haftamdayım carrefaur çağrı migros her yere baktım bulamadım
Duygusuz Rumene migros ta oluyor diyorlar ama 5m migros olması lazım heralde çünkü küçüklerde yok 😔hastane cantası na bebek kıyafetlerini nasıl koydunuz direk paketleme den mi
Sayeninannesi Rumene firma çalışanıyım ben bütün yerel ve ulusal marketlerde var. Carrefour , çağdaş, migros. Bim a101 tarzı marketlerde yok
Rumene Duygusuz ayrı ayrı buzdolabı poşetine koyup bantladım 37. Haftamda hazırlamıştım üstünede not yazdım ilk giydirilecek 10 lu takım yedek 5li takım vs diye :) inşaAllah eksik yoktur 15 bez de koydum
tontirikkannesii Duygusuz ben migrosta buldum depend. 5m olmasına gerek yok bence ilk gidişimde yoktu 2. Gidişte bulmuştum. Kilitli poşetide yine migrosta buldum koroplast 26×28 cm aldım çokta güzel sığdı kıyafetleri
Zeynepahmett Burciin19 canım ben onu aldım üstünde Dr büyük boy yazıyor ama küçük geldi.. sana da öyle geldi mi
ExpatMom hanibazen ben Ikea poşetlerine koydum eşyaları. İki boy bir kutuda geliyor, biri 4.5 diğeri 6 litre hacimli. Gayet güzel toparladılar.
Ebruakcetin Duygusuz bende koroplastin kini bulamadım bimden orta boy aldım kilitli bebeğin takimlari sigdi ama tek takım olarak( alt ,üst ,zıbın eldiven çorap bez) battaniyesini de tek olarak paketledim hiç bulamazsanız sizde öyle yapabilirsiniz
ZehrasMom Duygusuz ben migrostan aldım bugün daha canım depend i hatta indirim var moneyclup karta bence kaçırmayın fırsatı
monaroza Duygusuz Ben migrostan almıştım koroplast kilitli poşetin büyük boy yazanını ama o kadar küçük ki ben kendi kıyafetlerimi asla sığdıramadım sonra nayloncular falan varya onlardan gidip almıştım kendime bebeğime ayrı ayrı boy boy daha çok işime yaradı kilitli değil ama ben uçlarını katladım güzelce depend de migrosta ve e bebekte var diye biliyorum ben e bebekten almıştım çünkü
Duygusuz Bana en yakın şok suanda oraya da bakmak lazım o halde en son bulamazsam büyük bir migros a gönderirim artık eşimi cok teşekkürler kızlar 💓
ZehrasMom Duygusuz orda bulamazsa migros sanal market geliyorsa mahallenize sipariş verebilirsiniz internetten beklemek uzun sürer sanal markette hemen geliyor aynı gün