anneebrulice Bebişin gelişimi önde giden ve doğum yapan anneler bebeğin önden gitmesi doğum tarihinizi etkiledimi kaç haftalık doğum yaptınız
KubosM anneebrulice Canım benim oğlanda 2 hafta önden gidiyor doktorumuz 40 bekletmem dedi. Doğum tarihini bir 10 gün öne çekti
Kbra38 anneebrulice benim bebeğim de 2 hafta önden gidiyor doğum tarihini etkiler mi diye sorduk doktorum herkeste farklıdır rahmin taşıma kapasitesine bağlı Bi durum dedi
H-melek anneebrulice henüz Doğuma çok var ama doktorum 1 hafta erken bekliyorum Doğunu diyor çünkü gebeliğimin başından beri bebişim 1 hafta önde gidiyor
anneebrulice KubosM benim oğlumda 3 hafta önden gidiyo görünüyor ama merak ettiğim acaba 3 hafta erkenden normal doğum başlarmı
KubosM anneebrulice 36+1 canım en geç 25 ocak dedi doktorum. Zaten benim sancılarımda var heran gelebilir diye bekliyoruz
anneebrulice Kbra38 benimki etkilemez dedi ama internette okuduklarıma tam 2-3 hafta erken doğuranlar var kafam karıştı
anneebrulice H-melek evet bazılarının doktoru sizinki gibi söylüyor benimki ise etkilemez dedi bende anlamadım