minigimm_41 Dün ilk kontrole gittik ilk gebeliğim doktor muayene ederken keseyi gördü ama yaygın şekilde düşük riskin olabilir dedi 10 gün istiharet et dedi kontrole gene gel dedi sizce 10 gün sonra dÜzelir mi lütfen yardım edin şuan 5+3 yüz
ZehrasMom minigimm_41 ilk kontrolden 10 gün sonrası için her doktor randevu veriyor canım. Sen doktorun dediğini dinle lavabo ihtiyacın dışında çok kalkmamaya çalış hiç zorlama kendini 10 gün sonra düzelmezse ortalama 12. Haftaya felan toparlar düzene girersin. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına 💞
gozde_arel minigimm_41 korkma canım hemen hemen hamilelerde oluyor. Bana düşük riski var deyince tamam dedim kesin dusucek ama çoğu gebede oluyor. Kesinlikle istirahat et sana protestan vermemiş galiba ama yat dinlen sürekli biseycik olmaz Allahın izniyle
bus12345 Svmcan böyle hassas konularda insanın bildiğini duyaması bile ilaç gibi gelir. İnsanalrın içini ferahlatmak rahatlatmak güzel bir şey Özellikle böyle konularda tavsiye ederim
Svmcan Brs34 büyük harflerle yazınca ne değişiyor anlayamadım ama doktor zaten bilgilendirmiş dinlenicek ve 10 gün sonra kontrole gidicek bu kadar.
Guneyinannesi1 Svmcan konuşmak için konuşuyorsun ilk gebeliğim diyor sorabilir bu şekilde cevap vereceksen sus yani…
gozde_arel minigimm_41 o sadece folikasit canım hiçbirşey yapmaz. Ama belki gerek duymamıştır doktorun istirahat et sen