Hatice3535 Adet günüm 4 gün gecikti ama sabah normal gebelik testi yaptığımda negatif çıktı. Biraz daha beklemeli miyim yoksa ümidi kesmeli miyim?
Tugcek33 Hatice3535 kan verdin mi? Geç döllenme olmuş olabilir. Ama her gecikme gebelikten de olmayabilir. Bir kaç güne adet olmazsan mutlaka bir doktora görün.
sultanacan Hatice3535 biraz daha bekle bazen idrarda geç çıkabiliyor eğer olmadı pazartesi kan verin orda belli olur hakkınızda hayırlısı inş
Brs34 Hatice3535 erken gebelik testi al bir gün önceden normal olanı yaptım negatif çıkmıştı tek çizgiydi ve silikti belki de bozuktu. Erken gebelik testi aldım ertesi gün çift çizgi çıktı. 6 gün gecikmişti
cilekreceli Hatice3535 bi dört gün daha bekle bakalım. Ağzında tad değişikliği var mı? Duygu durumunda değişiklik? Adet sancısı gibi sancı?
Hatice3535 cilekreceli duygu durumum her zaman dengesiz olduğu için onu çok anlayamıyorum ama adet sancım gelmesi gerektiği gün vardı sonra Bi da olmadı
Sevdaatr35 Hatice3535 kokulara karşı hassasiyetin var mı ? Benim adetim 7 gün geciktikten sonra erken gebelik testi aldım 8.gün test yaptığımda pozitif çıktı biraz daha bekleyin derim hayırlısı olsun inşallah
Sevdaatr35 Hatice3535 psikolojik de olabilir ama birçok kokuya karşı istemsiz tepki veriyorsanız olmayabilir de erken gebelik testi yapın bence 8.gün yapmıştım çıkmıştı ama emin olmak için biraz daha bekleyebilirsiniz