Astadavistabeybi Askiletotomsu yok hiç önemsemem aksine arayıp foto istiyorlar . Aramamış olmaları sizi rahatsız etmemek içindir bebeğinizle vakit geçirmek için
Berna23 Askiletotomsu aman aramasalar daha iyi canım ya arayıp gereksiz sorular soruyorlar gereksiz yorum yapıyorlar ne arasınlar beni ne de boş konuşsunlar valla keşke kimse aramada da aramami beklemese de 😃😃
Limonlimon Askiletotomsu ben gebeliğim boyunca nasılsın demeyip bebek doğunca foto at foto at diyen olursa onun kalbini kırarım gibime geliyor 🤔🤔
Askiletotomsu Astadavistabeybi yani gozunaydin bebeğine kavusmussun diye aramak adettendir ki adeti geç insan karşısındakini önemsediği için zaten arar . Ne demek bizi rahatsız etmemek için aramamak . Bence bahane be kuzum
aylinsss Limonlimon bende kesinlikle buna acayip ayar olurum atmam da zaten ama ailelerden isterler bu seferde
Askiletotomsu Limonlimon kesinlikle de haklısın .içinde tutma pat pat soyle .sana dokuz ay boyunca bana bir nasılsın demek zor geldi ya hani .benim icinde foto atmak çok zahmetli şimdi. Deyiver
Carlife512 Limonlimon kesınlıkle katılıyorum hamileliğim boyunca herkesin gerçek tavrını görmüş oldum mide bulantısıdan üç ay kalkamadım bir kişide nasılsın demedi😏
_imra_1213 Canım normaldir çünkü biz hamileyiz ama onlar bbizden beter depresyonda malum pandemi bu yasaklar herkese kötü dokundu, çünkü insanlar mutlu değiller enerci yok pozitif yok mutsuz insan nasıl birini arasın
Askiletotomsu _imra_1213 neden ki ben arkadaşımın doğumunu gördüm dün .bugün bende dahil nerden baksan on kişi çiçek yolladı telefonu susmadı aradılar .aramak çok mu zor ki
Cemrreedemirci Askiletotomsu aramayanlar gıcık olduklarımdır büyük ihtimalle. Seslerini laflarını duymaya tahammülüm olmadığı için hiiiç sorun değil. Benden uzak cehenneme direk 🙈
aylinsss Limonlimon bundan kaçış yok illaki görecekler ama ilk doğduğu hafta herkesle paylaşmak istemiyorum çok küçük çünkü umarım saygı gösterirler bakalım neler yaşayacağız 🙏🏻
_imra_1213 Askiletotomsu ne bilim yaa bana hiçbir şey önceki gibi gelmiyor, herkes içine kapanmış gibi
Blablabla Askiletotomsu bende aramamayı tercih ediyorum. Özellikle ilk günler. Kendim de aranmamayı tercih ederim. İlk annelikse insan bocalar bi kendine gelsin bebeğiyle ilgilensin. Aile olarak kalsınlar diye düşünüyorum. Belki kötü niyetli değillerdir.
Deletedmom27 Askiletotomsu yok bacım yaaa 😂😂😂atmayanlar aramayanlar illa sizi sevmiyo değil ki veya başka kötü sebepler illa olacak değil…belki zaman bulamadı belki kendince sıkıntıları vardı der geçerim hep hiç de gücenmem, bazen bizlerde yakınlarımızı ihmal edebiliyoruz..kafaya takılacak bi durum değil bence🤷🏻♀️