Nrkls Benim doktorum doc suan da medicanaya geçiş yapıyor medicana da doğum yapan anneler bir bakabilir mi
Arzuli Nrkls hangi doktor geçiş yapıyor acaba ? Ben gidiyorum medicanaya ama ben de doğum yapmadım henüz
Dilbenur-ok12 Ben yapmadım ama çok yakın 2 arkadasım yaptı çok memnun kaldıklarını aşırı ilgi alakalı olduklarını söylediler
hcrprlk Nrkls memnun musunuz acaba nasıl doktorunuz. Riskli bir hamileliğim var kendi doktorumdan başka bir doktora daha gitmek istiyorum. Net karar veremedim.
221120 Nrkls yaa, benim yengem geçen haziranda doğum yaptı sezeryanla nil okura hemde üçüzdü 3000 liraya. Sabit fiyat demişlerdi tek olsa da 3 olsada normalde olsa sezeryanda olsa 3tü. Doktor farklılığından bu kadar fark olursa bu cidden kötü🤦♀️
Arzuli Nrkls 7000bin mi 🙄 benim bildiğimm kadarıyla 4500 covid testi falan 5500demişlerdi 7bin aşırı geldi bana da
Nrkls 221120 suan da fiyatları 4200 TL olmuş 1200 TL artmış ya nasıl bı kadar çok artıyor anlamıyorum birde üstüne 7000 olduğunu duyduk sok olduk
Nrkls hcrprlk benim gebeliğim riskli gebelik covıd atlattım guatr var kan uyuşmazlığı var bu doktor perinatoloji de uzman Konya da o kadar hanımefendi sıcakkkanli anlayışlı ki çok aşırı memnunum bizi başka bir doçent arkadaşı aracılığıyla kabul etmişti herşeyimşze o baktı ikili tarama detaylı ultrason şeker yüklemesi kan uyuşmazlığı ama medicana da 7000 tek doğum ücreti olacağını söylüyorlar
Nrkls hamisanne33 benim gördüğüm en mütevazi doçent diyebilirim ve çok bilgili sakin çok ilgili ama medicanaya geçti ona göre ücret istiyorlar bakalım nolacak
hcrprlk Nrkls bende Ali acara gidiyorum ama başka bir doktorun daha bakmasını istiyorum. Selçuk tıpta ayşeğül kebapçıları önerdiler. Ama randevuları çok yoğun. Tam ne zaman geçecek bir bilginiz var mı.