Merhaba hanımlar
Benimde çok şukur dogumum gerceklesti
size kisaca bahsetmek isterim
Oncelikle dogumum persembe gunu spinal sezeryan ile olacakti fakat hsonu nisan geldi ve korkuyla hemen hastaneye gittik
doktor nisan gelince hemen dogumun baslamadigini vs bunlari anlatti bana nst falan derken cok sukur sancim yoktu
Spinal sezeryan icin hersey planliydi cunku
Doktorum ptesi gunu kontrole cagirdi ama hazirlikli gel dedi
bende acikcasi emin gibiydim cunku baski hissediyordum ve kasilmam vardi
ptesi gittim ve hemen hazirlan dedi doktorum🥳
ben az bucuk tahmin ettigim icin sasirmadik
odamiza yonlendirildik ve hemen ustumu giydirmeye yardimci geldi ayyy o an iste heyecan basladi😀
hatta korku🤦🏼♀️
Hazirlandim bekledim ve 5 dk sonra beni almaya geldiler iste o an cok baska cok duygu dolu gercekten
Ameliyathanede cok guleryuzlu karsilandim gercekten
herkes gelip tek tek ne yapacagini anlatti ve cok rahatlattilar
once damar yolum acildi
sonra belden igne kismina gecildi
Beni oturttular omuzlarimdan biri tuttu
belden anestezi uzmani yeri bulmaya calisti ve ben korkudan beni tutan kisinin kollarini sikiyorum cokmu acicak dedim bitti bile dedi
dedim nasil yani ben bisey hissetmedim😀
valla kolumdaki damar yolu asiri acitti ama belden ignede sifir aci buna emin olun
sonra beni yatirdilar
ayaklarimda sicaklik hissettim
hani boyle bazen gece uyurken uyusur yerinden kalkmaz o sekilde
sonrasinda buzla uyusma ne durumda diye test yapildi
ve uyusma gogus altima kadar gelmisti
sonrasinda ben panik atak yasadim uyusmadan dolayi
beni uyutun sanirim dayanmicam dedim
anestezi uzmani senin bebegini gormeni istiyorum sakin ol dedi ve kucuk bi sakinlestirici yapti baya iyi geldi
sonrasindada maskemi cikarmalarini rica ettim oksijen taktilar sonra rahatladim baya
ve doktorum geldi beni optu elimi tuttu resim cektik😄
onume perde cekildi sonra kipirdama hissettim sadece yatakta sallanir gibi
Basimda bekleyen hemsire simdi baski hissedebilirsin ama asla canin yanmicak dedi
ve bastirma hissettim ve sonra o muhtesem
ses
allah isteyen herkese nasip etsin iste orda basladim aglamaya ve ben anne oldum dedim🙏🏻🧿
inanin o an degisiyor insan dunya durdu sanki
koynuma koydular o koku o ten o duygu anlatilmaz asla
sonra yavrumu goturduler temizlemek icin
benim islemimde 15 dk daha devam etti
bu arada ben sondadan da cok korkuyordum onu uyusunca taktilar ve bisey hissetmedim
ve daha sonra beni beklettiler gelip alinmam icin o arada asiri sitmalandim 1 saate yakin surdu ve dislerim artik birbirini kircakti
bir sure sonra oda gecti bu arada hic agri olmuyor ameliyat sonrasi 4 saate yakin olmadi
sonra ayaklarimin uyusuklugu tam gecmeden sondayi cikarttirdim cunku onun acisina dayanamam demistim iyiki oyle yaptirmistim az bisey hissettim ve cok rahatsiz ediciydi kesinlikle oyle yapmanizi oneririm
zaten altiniza bez koyuyorlar sikinti yok
sonra ilk ayaga kalkmaktan da baya korkuyordum cok sukurki oda zor olmadi
cok yavas hareketlerle karsiya bakarak kalktim ve odada 2 tur atabildim
2 gece 3 gun kaldik hastanede bu arada agrilar hareket halindeyken oluyor daha cok
hastaneden cikisimiz geldi arabaya binerken inanilmaz agrim oldu ve inerken kiyamet kopardim diyebilirim
evdeyim halen ozellikle sag tarafta muthis agrim var
Ve kabizlik sorunu🤦🏼♀️
allah gercekten yardimciniz olsun
rabbim agrilarimizi dindirsin insallah