Eda04 Neva3 zaten hamile kalmadan önce başlatıyolar hamileliğin 1. Ayında bıraktırıyolar ben hamile kalmadan önce içmedim 4+2 de doktora gittim o zaman verdi 1 ay içip bırakıcam doktorun iyise oda o şekilde yönlendirir zaten seni
Neva3 Eda04 yanlışınız var iki Dr. da iki hamileliğimde öncesi ve sonrası 12. Haftaya kadar kullanılmasını önerdiler alanında uzman drlar bence siz tekrar bir görüşün
Bahar2622 Eda04 hamile kalmadan 3 ay önce kullanılıyor hamileliktede 12. Haftaya kadar folik asit kullanılıyor, sonrasında multivitamine geçiyor yine onlarında içinde folik asit bulunuyor
Mrvmrv91 Mrvmrv91 dün sekreter 2 hafta sonra demişti sabah doktorumu aradım 2 değil bir hafta sonra gel dedi sanırım sekreter yanlış anladı
Dilektrhn Bugün son kan testinin üzerinden 4 gün geçti 106 dan 607 ye çıkmış umarım hepiniz güzel haberleri alırsınız ,💜
Bahar2622 Dilektrhn değerin guzel yükselmiş, kisa zamanda kesenizi görürsünüz umarım. Insallah sağlıkla kucağımıza alırız❤
Dilektrhn Znsnl lekelenme demiyim de açık sarı akıntı geldi dün çok az birşey bugün doktora sordum sarı akıntıdan birşey olmaz doğal dedi bolca dinlen geçer dedi zaten progestan kullanıyorum suanlik hiç akıntı yok Şükür 🙏
Mel2 6+4 olduğumu sanıyordum regl tarihime göre bugun karından ultrasonla 4+3 oldugumuzu öğrendim geç döllenme sanırım
Ayseness Seyda2434 doktorunuza söyleyin folik asiti değiştirsin başka bir marka önerebilir o size dokunuyorsa
Deryaaa1 Oncelikle tebrik ederim🥰 gecen ay kimyasal gebelik gecirdim. Gebelik sonlanmadan once ben biraz fazla yuruyus yaptim hatta yoga yaptim fazla yordum sanirim kendimi. Acaba bu zorlamalar dusuk sebebi olabilir mi. Daha mi dikkatli olmaliydim @Bahar2622
Bahar2622 Deryaaa1 bu konuda hakkında yeterli bilgim yok canim ama, bana doktorum eger bebekte bir sorun yoksa sen naparsan yap yinede bisey olmaz demişti ❤ umarım en hayırlı zamanda yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın geçmiş olsun ❤
semracaaa Deryaaa1 ikinci gebeliğimde suyu bile almak için ayağa kalkmadım ama yine kaybettim, tabii ki ağır işlerden kaçınacaksın ama bebek sağlıksızsa ne yaparsan yap gidiyor
Dilektrhn Znsnl progestan kullanma sebebim daha önce 4 düşük yaşamış olmam doktor düşük olmaması için ekstra ilaçlar yazdı
Tostosunannesiii Mel2 erken olmasına ragmenngozukmus masallah ıcınde peki bebegı gördünmü 🤭🥰 ufacıkda olsa