Mutluuyuvaa Hanımlar arabayı kullanmadan sürmeden internetten alınırmı sizce internet daha uygun fiyatlı bildiğini gibi alan kullanan varmı 😕
Aygul01 Mutluuyuvaa ben oglumun beşiğini, arabasini, kıyafetlerini nerdeyse herseyini internetten almıştım 😊
Denizzz88 Mutluuyuvaa bende internetten aldım arabayı daha önce hiç mağazada görmeden denemeden ama tavsiye edenler vardı bide yorumları okudum hep youtube da videolar izledim öyle
bryc Mutluuyuvaa Metalia Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop - Beyaz adı buymuş link yoktu internete yazarsanız çıkacaktır
lyl3006 Ben de arabayı trendyoldan aldım şimdilik güzel duruyor dolap da aldım tekzenden ama eksik parça geldi zaten kalitesini de beğenmedim iade ettim daha sonra mağazadan aldım
Trnmerve Mutluuyuvaa biz aldık indirim varken beğendik baya tabi kullanmaya daha zaman var ama dışarda mağazalardada gereksiz pahalı bence araştırıp yorumları okuyup alabilirsiniz
Aygul01 Mutluuyuvaa evett ben birsey alırken mesela ana kucaginida internetten almistim yorumları araştırdım hep bide kullananlara soruyordum nasıl filan diye oyle oyle karar verip aldim hep. Ve pişman olmadim
Berna23 Mutluuyuvaa biz Hepsiburada dan 4baby travel sistem aldık hem uygun hem de gayet kaliteli geldi. Kullaninca da bı sıkıntı çıkmaz umarım 😃
Buketg13 Mutluuyuvaa biz tüm alışverişleri internetten yaptık . Gardrop bebek arabasi beşik kıyafetleri herşeyi internetten hepsinden de çok çok memnunuz kötü gelen olmadı