Heyecandorukta Kızlar selam, bugün dr kontrolümüz vardı. 34+6, çok Şükür herşey normal dedi Dr. Bebeğin kilosu 2167 gr, boyu 44 cm. SiZlerde bu haftalarda durumlar nasıl merak ettim 🐥🐣😍
Merve__kozz Heyecandorukta bende dün gittim 34+5iz 2580 gr 46 cm gelişimi güzel dedi doğuma kadar 3500 ü görürüz fln dedi 🙈
tugce_25 Bnim de o civardaydi cnm imom balik yagi kullandim sonra haftada 250,300 gram almaya basladi
Heyecandorukta tugce_25 Ekstra bişey kullan demedi ama 🤔 Gelişimi çok güzel 3500 ü görür doğumu dedi. Senin fizyolojine göre de çok normal dedi 🐥
Heyecandorukta Merve__kozz Maşallah, bize de doğumda 3500 ü görür dedi 🐣 Boyu için birşey dedi mi? Ben sormayı unuttum.
haziranin25i Heyecandorukta şuan 36+5 deyiz 36+1 2500 gram 49 cm 37+1 de gideceğiz ne kadar oldu bilemiyorum 🌺💜
Merve__kozz Heyecandorukta boyuda idealmiş zaten 42 47 cm arasında ortalama dedi 🙂 sağlıkla kucagımıza alalım inşallah 🤲🏻🥰
Heyecandorukta Caniimkizim Maşallahh sizin enine boyuna gelişmiş bir bebek anlaşılan :) 4500 ü görür bu oranla 🤔
Heyecandorukta Caniimkizim Hadi ya başka bişeye dayanarak sölemiş olabilrlermi? Bizim geçen ay 1500 dü. Kaçıncı haftaya denk gelio bilmiomda geçen ayki kontrol, bu ay da 2167 işte 34+6 da
ZehrasMom Heyecandorukta ben 33+5 gitmiştim canım 2.290 gr 43 cm di ama benim kızçe bi tık önden gidiyo bugün 35+4 olduk 2560 gr 46 cm dedi doktorumuz 💞🕊
Heyecandorukta ZehrasMom Maşallah, bizimde haftasıyla uyumluymuş 🐣 Ben kendimden çok yüksek bir performans beklemiyorum zaten, bende 1750 gr doğmuşum 😁 kendi doğum kilomu geçti oğlum 😁 Sağlıklı olsunda kilosunun fazla olmasına gerek yok 🐥
ZehrasMom Heyecandorukta aynen öyle fazlasıda iyi değil doğumu zorlaştırır azıda iyi değil küvöze girer bebiş sağlıklı olsunda kilosu 2.5 olsun nolcak. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💞