Gamze_7 Kara lahana yemeği yapmıştım bir tabak yeidm baktım içi siyah küçük böcek dolu bebeğe zararı olur mu sizce?
Papatyam_anneyim Gamze_7 kara lahana yemeği nasıl oluyor bilmiyorum ama içinde bulgur falan varsa böceklenmiştir yada lahanayı güzel yıkamamışsın ondan dır bebeğe zararı varmı bilmiyorum
Raymalifalitiko Gamze_7 Etli lahana yemeği yemişsin diye şaka yapardım ama konu ciddi bence birsey olmaz Allah bilir neler yiyoruz haberimiz olmadan ama doktorunu ara sor derim
Gamze_7 Papatyam_anneyim yok mısır unu var lahanaları tek tek elimle yıkadım bizim bahçeden toplamistim bocekte yoktu aslında ama anlamıyorum
oykuduru21 Gamze_7 protein diyorlar böcekler için 🙈 tabi ki çok kötü bi durum allahtan çiğ değilmiş pişmiştir ölmüştür geçmiş olsun ama yine de doktorunuza yazın belki ciddi bi sorun olur bilemeyiz 🙏🏼
Gamze_7 oykuduru21 ahh canım almaz olsaydım o proteini yedigimden berri ağlıyorum böceklerden nasıl tiksinirim bı bilseniz😭
oykuduru21 Gamze_7 benimde çok fobim var çok iyi anlıyorum seni yani çok rahatsız olursan kusmaya çalış içinde olduğunu bildikçe rahatsız eder belki seni psikolojik olarak
Gamze_7 oykuduru21 öyle yapicam galiba bu arada doktora sordum bişey olmaz dedi haberiniz olsun hanımlar başınıza gelirse falan🤦