Denis19 Eşim gobegimi oksamayi çok seviyor bişey diyemiyorum da yani çok oynamayın göbelle diyolar 19 haftaligim sorun olur mu ki bilemedim
Songul42 Denis19 ilk defa duydum bunu bziimkiler öluyorlar aksama kadar oynayacaz diye ne gibi sorun olurmuş peki merak ettim
demiray Al bi saçma soru da burda. Yani ne gibi bi sorun olabilir? Böyle saçma soruları doktora sormaya çekindiğiniz için buraya yazıyorsunuz sanırım. Kaynananız böyle söylese kocam karnımı seviyo diye kıskanıyo diye post açarsınız.
Deletedmom35 Denis19 benim kocam işe gitmese eli yapışık akşama kdr karnımda öyle gezeriz eminim 😄 hiç çekmez elini maşallah o eve gelince ben göbege de bebege de hasret kalıyorum 😄
Deletedmom35 Deletedmom15257 sorma bacım sormaaa çok dertliyim 🤪 o değil çocugun çükünü çekip koparır mı acep 😄 görmemişin oğlu olmuş misali hahahaha oy kurban olurum Allah başımızdan eksik etmesin kocaları hep böyle sevgi dolu olsunlar çok amin 😊🙏🏻
Deletedmom15257 Deletedmom35 ayuyy cokk komik yaa 🤣🤣🤣🤣allah sağ salim.kucagimiza almayı nasip etsin cnm benimki yeni tekmeliyo cok.hissetmek için sürekli ellim karnımda 🤣🤣 ben yorulunca esim koyuyo
Denis19 Burda bi post gördüm doktor memelerinle gobeginle çok oynama fln demiş bende ondan sordum 😊 sizin de endiselendiginiz saçma konular olmuyor mu sanki hiç hanımlar ??