Mozi1605 Kızlar selam 23 haftalık olduk şükür fakat hateketleri çok azaldı 2 gündür kontrolumede var daha bu haftalarda varmı yaşayan bu durumu?
Melike0642 Mozi1605 Çok normal canım ben 26 haftalığım benim bile şuan aynı ama endişelenme 27 ve 30.haftaya kadar hareketlerde düzensizlik olabiliyormuş 😌
MyPrncssArwen Mozi1605 bende 27 haftaligiz ve son 2 gündür benimde bebegimde hareket azlığı var … İnsan düşünmeden edemiyor… Ama sanırsam bu normal bir durum.. Mesela çok garip dün gecenin 3unde Tekmelerini hissettim için öyle rahatladı ki anlatamam 😇🙏
mucizem15 Mozi1605 bizde 23 haftalığız dünden beri hareketlerini hissetmiyorum. 1 yada 2 defa hissettim normal diyolar inşallah öyledir
1hamis1bebis Bende geçen hafta öyle bir durum yaşadım sağlık ocağına gidip kalbini dinledim evhamdan ama herkes olabildiğini söyledi bu haftalarda. Özellikle tatlı birşey yiyip sol tarafınıza yatın ben öyle sessizce dinledim
Mozi1605 MyPrncssArwen evet benımkıde geceler çok hafif dokunuşlar yapıyor okadar :) insan biraz korkuyo malesef 😌
MyPrncssArwen Mozi1605 aynen kuzum ama hareketsiz olunca da bu sefer niye oynamıyor bebegim birsey mi var acaba diye diye evhamlaniyor insan… 😌 Gecesi gunduzuyle çok tatlılar bence 😌😇♥️
Ebru555 28 e kadar hep bu korkuyla gctı benımde canm 2 gun rahatsm 2 gun korktum ama smdı 30+5 28 sen sonra hergun illaki ben burdayım diyor 🙂