Öncelikle belirtmeliyimki her doğum ve bünye farklıdır, benim ikinci genel anastezili doğumumdu ilkine göre daha zor geçti, ve başlıyoruz en başından beri sıkıntılı bir gebelik geçirdim düşük riskleri erken doğum belirtileri derken 37+6 ya kadar ıkın sıkın geldik ocağın 5 inde ara ara sancı hissettim erken doğum riski olduğu için hastaneye kontrole gittim doktorum bir gün daha bekleyemeyiz seni bugün alalım dedi bende hazırlıklı gitmiştim zaten ama korku heyecan hat safada birde suyum fazlaydı bebeğim sağlıklıdır inşallah diye dua ede ede amaliyata girmeyi bekledim ben korktuğum için ve daha önce genel olduğum için yine geneli tercih ettim saat 4 te amaliyata girdim ama girerken herkezi ısrarla tembihledim uyandırmadan arığı kedicilerimi yapın diye uyandığımda yine o ağrıyla uyandım ve çok ağır ağrı kesiciler uygulamışlar yinede çektim o ağrıyı odaya çıkardılar ağrı pompamı taktılar ama yok ölüyorum sancıdan bir terslik vardı çünkü morfine rağmen ağrılarım azalmadı kaç saat çektim bilmiyorum hemşireler kesilmesi lazımdı diyor sonra makinayı kontrol ettiler oda ne makina bozukmuş çalışıyor gibi gözüküyor ama ilacı enjekte etmiyor hemen serum şeklinde verdiler rahatladım biraz birde gelen giden o ağrıyla karnıma çöktü resmen karnımı kopacak gibiydi neyseki tüm bu olumsuzlukların içinde pirensesim gayet sağlıklıydı çok şükür şimdi uyuyor yanımda biraz sarılık olduk ama atlatırız tez zamanda bende toparlanmaya çalışıyorum