nnzrkk Kızlar doktor size bulantı için zofran adında bi ilaç verdimi Kullanma talimatımı okudum hamileler kullanmaz yazıyor
Rabianida nnzrkk ben kullandım canım gayet etkili bi ilaç ve ayrıca doktorun onu uygun görmüş demekki bence kullan
Busra-ozcan Mk3804 içinde on tablet var bitene kadar içtim. Bitince bulantım seyrek devam edince bu sefer bulandıkca içmeye devam ediyorum. Bir zararı yokmuş.
Mine-e Ben yaklaşık 6 kutu kullandım yan etkisi şiddetli başarısı oluyor ama bulantıya gayet iyi geliyor bol bol ayva tavsiye ediyorum aynı zamanda bulantınıza iyi gelir bana çok iyi gelmişti
Zeynep-aa nnzrkk zofran diye bi ilaç var mı bilmiyorum da ben 9.aya giricem bi iki güne hala gece yatmadan zofer içiyorum yoksa ertesi gün 🤢
Mk3804 Busra-ozcan ben gunde bir tane sabah aliyorum 4 mg lik 20 haftalik oldum ama bulantilarim hala gecmedi icmeyince kötü oluyorum bi yandanda zarar veriyomuyum diye düşünüyorum
Zeynep-aa Mk3804 valla 2.ayda başladım ortaları gibi. Hiçbi sıkıntı cıkmadı allahıma sukurler olsun detaylı da falan hersey guzel cıktı rutin kontrollerde de bi sıkıntı cıkmadı🤲🌸💞
Mk3804 Zeynep-aa Rabbim hayırlı saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah icimi cok ferahlatiniz Allah razi olsun bende kullaniyorum gunde bi tane aliyorum ama etrafim zarar veriyosan ya diyip duruyo bende kötü hissediyodum kendimi